Last van 
Extreme Angst?


Leven met extreme angst

Het is gruwelijk om hevige intense angst te ondervinden. Wanneer je dit ondergaat, dan lijkt het wel uren te duren. In werkelijkheid is het binnen een paar minuten voorbij.

Symptomen van hevige angst zijn; duizeligheid, zweten, trillingen, een drukkend gevoel op je borst ervaren en een hevig bonzend hart.


Andere extreme angst symptomen zijn; moeite hebben met ademen, tintelende of dood aanvoelende handen, armen of benen, misselijkheid.

Wanneer de angst echt heel hevig is kan je zelfs denken dat je flauw gaat vallen of dat je niet meer in staat bent om jezelf onder controle te houden.

Je kunt zelfs het gevoel hebben dat je gek dreigt te worden of denken dat je dood gaat.

Wanneer je in een situatie beland waarin je angst op gaat spelen, dan voel je een hevige drang om uit die situatie te ontsnappen. Is dit niet mogelijk, dan kan je angst nog sterkere vormen aannemen.

Wanneer je ergens naar toe moet, dan probeer je van te voren in te schatten of er gevaar bestaat dat je geconfronteerd wordt met een omstandigheid waarin je angst kan opspelen. Mocht dat het geval zijn, dan probeer je die situatie te vermijden. Het gevaar bestaat dat je daardoor in een isolement gaat belanden.

Je hebt last van problemen met slapen.

Als gevolg van je klachten heb je last van sombere stemmingen.

Je omgeving kan maar niet begrijpen wat er aan de hand is.


Extreme angst overwinnen

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je ontspannen en met een goed gevoel door het leven zou kunnen gaan.

Dat je weer kunt genieten van je leven.

Dat jij je weer kunt ontspannen.

Dat jij je weer op je gemak kunt voelen.
In iedere situatie!

Extreme angst overwinnen is mogelijk. Voor iedereen dus ook voor jou. Met de juiste methode kan je snel en eenvoudig je extreme angst aanpakken.Wat niet helpt
Ik zal hieronder de meest gegeven tips om van aanvallen van hevige angst afkomen beschrijven en ik zal daarna uitleggen wat de reden is waarom deze tips geen van allen echt werken.

 • Praten over je hevige angst
  Zoals je hebt gemerkt lucht praten over je angsten wel (even) op. Je angsten blijven echter terugkeren
 • Je angsten trachten te bedwingen.
  Proberen je angsten te onderdrukken werkt alleen maar averechts. Je angsten worden hierdoor alleen maar intenser.
 • Alternatieve therapieën
  Helaas werken de meeste alternatieve geneeswijzen en middeltjes niet of slechts heel langzaam.
 • Een gesprek met je huisarts
  Mocht je huisarts al naar je luisteren, en serieus nemen, dan krijg je waarschijnlijk een oplossing waar je niets mee kan.
 • Medicatie
  De meest voorgeschreven middelen voor hevige angst zijn: Diazepam, Lorazepam, Oxazepam, Prozac en Seroxat. Medicatie is in mijn ogen echter geen oplossing. Je klachten worden door medicatie slechts enigszins onderdrukt. Medicatie brengt echter wel bijwerkingen met zich mee. Voorbeelden van deze bijwerkingen door medicatie zijn: duizeligheid, misselijk gevoel en dufheid.
 • Gesprek met een psycholoog
  Waarschijnlijk zit jij, net als de meeste mensen, niet op een gesprek met een psycholoog te wachten. Mocht je toch naar een psycholoog willen, dan zijn de wachttijden vaak zeer lang. Daarnaast is de kans groot dat de psycholoog je oefeningen wil laten doen die je erg eng zal vinden en die in het ergste geval zelfs weer tot een aanval van angst kunnen leiden. Trajecten bij een psycholoog zijn zeer langdurig waarbij de uitkomst hoogst onzeker is.
De bovenstaande zaken om van je angst af te komen werken niet of slechts zeer langzaam omdat de onderliggende oorzaak van je extreme angst niet wordt aangepakt.Extreme angst oorzaak

Het is gebleken dat je emotionele gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam. In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij accupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Echter door oorzaken zoals onverwerkte emoties en emotionele trauma’s gaat de energie moeizamer door je energiesysteem stromen. Totdat de energie simpelweg niet meer stroomt.

Des te minder je energieën door je energiesysteem stromen, des te meer voel jij de gevolgen. Deze gevolgen voel je in de vorm van emotionele klachten, zoals in jouw geval als hevige angst.

Het is belangrijk dat je gaat beseffen dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare angsten, denkbeelden en gedrag ‘slechts’ een gevolg zijn van verstoringen in je energiesysteem.

Dit is dan ook de reden dat jij niet van die intense angst af kunt komen. En daarom helpt het praten over je klachten, het bedwingen van je angsten, medicatie, enz. niet om je angsten achter je te laten.

Je kunt van je angstklachten afkomen door de energetische blokkades op te lossen.

Door het oplossen van deze verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben jij in staat om op een eenvoudige en snelle manier je klachten aan te pakken.

Oplossingen om snel van je extreme angst af te komen, zijn...

Klik NU hier voor oplossingen
om snel verlost te worden
van je extreme angst


Extreme angst kan vele vormen aannemen. Zo kan je extreme angst om fouten te maken hebben. Of extreme angst om ziek te worden hebben. Ik heb over de lichamelijke symptomen van angst een apart artikel geschreven. 

Ook komt extreme angst om iemand te verliezen voor. Extreme angst voor narcose is ook een angst die regelmatig voorkomt.

Extreme angst voor spinnen kan je ook last van hebben evenals extreme angst voor de tandarts.

Je kunt ook last hebben van extreme vermoeidheid door angst. Die angstgevoelens zijn immers een aanslag op je gestel.

Omgaan met angst gedachten kan je naar mijn mening het beste doen door de onderliggende oorzaak van je angsten, de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam, op te lossen.

Je angstgevoelens zullen daardoor verdwijnen. En daarmee verdwijnen ook je angstgedachten.


Wil je weten hoe je snel extreme angst oplossen kan? Ga dan naar...

Klik NU hier voor oplossingen
om snel verlost te worden
van je extreme angstWat te doen als angst je leven beheerst?

Als angst je leven beheerst is dat heftig maar weet dat dit kan veranderen. Het is niet nodig om te blijven lijden onder angst gevoelens. Het is gebleken dat angst overwinnen heel snel kan gaan wanneer je de onderliggende oorzaak van je angstgevoelens oplost.

Deze onderliggende angst oorzaak is te vinden in verstoringen in het energiesysteem van je lichaam. Wanneer deze verstoringen worden opgelost, hetgeen snel en relatief gemakkelijk gaat, dan zullen je angsten verdwijnen.

Je angst loslaten gaat op deze manier eenvoudig en vlug. Omgaan met angst hoeft dus niet meer. En dat wil je toch ook niet? Je wilt geen last blijven houden van die angsten. Je wilt er van af!Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.


sitemap


wikipediaDisclaimer Extreme angstAuteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering