Onweer angst
heb je daar last van?


Onweer Angst

Ben je bang voor onweer en wil je dat zo snel mogelijk achter je laten? Ik zal je vertellen wat de onderliggende reden van je angst is en hoe dit snel is op te lossen.


Onweer Angst SpecialistBeste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Mijn specialisatie is het succesvol aanpakken van emotionele problemen zoals angst voor onweer.

Ik heb al meer dan 20 boeken over het aanpakken van emotionele problemen, waaronder over angsten, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angsten snel achter zich te laten.

Ik zal je hier eerst de symptomen van onweer angst voor je op een rijtje zetten.

Ik zal je daarna vertellen wat de onderliggende oorzaak is dat jij last blijft houden van je. Tenslotte zal ik je een aanwijzing geven over hoe jij je angsten vlug achter je kunt laten.


Symptomen Onweer Angst

Begint het te lichten en donderen dan zit je te beven op de bank of in bed.

Of je kruipt weg.

Het liefst ben je niet alleen tijdens onweer.

Om je veilig te voelen doe je dan het licht aan.

Om de donder maar niet te horen zet je TV harder of je mp3 speler wat luider.

Mocht jij je ogen en oren dichtknijpt, dan kan je ook nog bang zijn dat er iets gebeurt wat je niet merkt.

Is er kans op onweer voorspeld, dan begint je angst al omhoog te komen.

Je gaat dan continue buienradar, knmi, enz bekijken om te zien of het onweer er al aankomt.

Het kan zelfs zo zijn dat de angst vooraf het ergste is.

Als gevolg van angstgevoelens kan je last krijgen van lichamelijke symptomen zoals; hartkloppingen, duizeligheid misselijkheid, hyperventileren, pijn op de borst, droge mond, transpireren en trillen.

Daarnaast kan je last krijgen van; hoofdpijn, maag- of darmklachten, stijve spieren en gevoelens van onrust. Je kunt als gevolg van je angst zelfs een paniekaanval krijgen.

Je kunt ook het gevoel hebben dat je gaat flauwvallen van de angst.

Je leven, en de kwaliteit daarvan, kan door je angst sterk worden beïnvloed.Verlost van onweer angst

Denk je eens in hoe jij je zult voelen wanneer jij je angst achter je hebt gelaten.

Dat je zonder angst naar onweer kunt kijken. En er zelfs van kunt genieten!

Zie je het al voor je?

Hoe goed jij je dan zal voelen.Wat niet helpt

  • Over je angst praten.
    Je kunt wel met anderen je angst voor onweer delen. Echter, zoals je hebt gemerkt lucht praten over je onweer angst alleen maar op. Helaas wordt je angst door praten niet verholpen. Je blijft doodsbang voor dat vreselijke onweer.

  • Je angsten trachten te onderdrukken.
    Helaas werkt onderdrukken en trachten te bedwingen alleen maar averechts. Wanneer je op deze manier je angsten onder controle probeert te houden zullen je angstgevoelens alleen maar heviger worden.

  • Alternatieve geneeswijzen
    Helaas werken de meeste alternatieve therapieën en middeltjes niet of slechts heel langzaam.
De bovenstaande zaken om van je angst af te komen werken niet omdat de onderliggende oorzaak van je onweer angst niet wordt aangepakt.


De oorzaak van je onweer angst

Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Daarnaast heeft je lichaam ook een energiesysteem. Door dit energiesysteem worden, onder andere, razendsnel impulsen van je hersenen naar je spieren gegeven.

Het is gebleken dat je emotionele gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam. In de Oosterse wereld is dit al vele duizenden jaren bekend. Onder andere bij accupunctuur en acupressuur wordt van deze kennis gebruik gemaakt.

Door het energiesysteem van je lichaam hoort energie vrij te stromen. Dat is je natuurlijke staat. Kan de energie vrij stromen, dan voel jij je over het algemeen goed. Je kunt wel eens angstgevoelens hebben, maar dat heb je dan slechts tijdelijk last van.

Als gevolg van traumatische incidenten, zoals bij voorbeeld een blikseminslag, of andere oorzaken ontstaan er verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam. De verstoring in je energiesysteem kan ook het gevolg zijn dat je de angst voor onweer hebt overgenomen van iemand anders, bijvoorbeeld van één van je ouders toen je jong was.

De consequentie van deze verstoringen in het energie systeem zijn emotionele klachten, zoals angsten. Je blijft last van houden van je angsten totdat de verstoringen zijn verholpen.

Dit is dan ook de reden dat je last blijft houden van je onweer angst.

Het is dus belangrijk dat je begrijpt dat die onverklaarbare angsten, gedachtes en gedragingen ‘slechts’ een gevolg zijn van verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Dit is dan ook de reden dat je angstgevoelens de kop weer opsteken zodra het dreigt te gaan onweren. En daarom helpt het praten over je klachten, het trachten te bedwingen van je angsten, medicatie, enz. niet om je angst achter je te laten.

Los je echter de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam op, dan kan verlost zijn van je angstgevoelens.

Wil jij ook je onweer angst vlug achter je laten? Ga dan naar…

Klik hier voor
van onweer angst
oplossingen
Disclaimer

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.