Pak je stress aan ervaringen

40 ervaringen

Hieronder kan je zelf de Pak je stress aan ervaringen van 40 mensen lezen die deze methode zelf hebben gebruikt om stress te verminderen.Jan Heering over Pak je stress aan ervaringen.Jan Heering, Master Coach en High Performance Consultant

Naar mijn mening is de methode die ik in 'Pak je stress aan' een fantastische snelwerkende techniek die eenvoudig toe te passen is om je stress te verminderen.

Je hoeft echter niet te geloven wat ik erover vertel, lees zelf wat anderen erover zeggen.Pak je stress aan ervaringen

Eenvoudig methode om stress aan te pakken

"Wat is erover kan zeggen is dat het een eenvoudige methode is om stress aan te pakken."

RB Amsterdam


Goed uitgelegd en niet moeilijk uit te voeren

"Ik vind het goed uit gelegd. En niet zo moeilijk uit te voeren. Is een prima cursus voor iedereen. Ik heb alles gelezen maar ook uitgevoerd en daar heb ik mijn winst mee bereikt.
Ik heb een heel zwaar verleden achter mij was aan de medicijnen maar doordat ik uw cursus heb gevold ben ik er nu ongeveer vanaf, wat ik nooit had durven te verwachten. Ook vind ik dat je veel kunt bereiken door de lessen vaak te herhalen.  Daar word je echt beter van."
 Peter K.  Weert


 Onmiddellijk mee aan de slag

“Het wordt duidelijk uitgelegd en je kan er onmiddellijk mee aan de slag.“
Greetje De G

Snel resultaat
“Het geeft snel resultaat, voelde me gelijk een stuk beter, heb amper meer last van hyperventilatie en angstaanvallen.“
Mariann

Duidelijk
“Het is duidelijk en te gebruiken op het moment dat het mij uitkomt.“
L.
 

Concrete methode
“Het geeft je een concrete methode in handen om zelf iets aan je stemming te doen Het is redelijk eenvoudig toe te passen.“
R.V.M., Lochem


Je kunt jezelf weer prettig voelen
“Het is helder, duidelijk en compleet. Je kunt jezelf weer prettig voelen zonder dat er iemand bij betrokken is.”
Ingrid vd B., Helmond

Duidelijke uitleg
“De uitleg is duidelijk, de foto's maken het nog duidelijker. Je kunt stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

 

Het werkt!
“Alhoewel ik nog maar kort bezig ben, het gevoel heb dat het werkt!“
Erma

 

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.”
Niels

Je merkt al vrij snel resultaat
“Het is goed en duidelijk geschreven. Deze methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke


Eenvoudig en overal mogelijk
“De opzet van Pak je Stress aan is duidelijk. Uiteraard sceptisch geweest bij aanvang, Maar het heeft mij vanaf het begin direct geholpen, heb al een jaar last van spanningsspierpijn, en vanaf mijn eerste sessie al resultaat. Voelde mij vanaf dag 1 al beter. Was erg opgelucht daarnaast dat er iets aan gedaan kon worden. Eenvoudig en overal mogelijk. En kan zo uitgebreid als je zelf wil.“
Bernard D, Wolvega

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
"Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen.

De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen."
H.S.

 

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Het was een pure verrassing
“Toen ik bestelde had ik eigenlijk geen idee. Het was een pure verassing. Het is duidelijk geschreven. Het beste vind ik de mogelijkheden.”
mvV

Het werkt!
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de R


Het heeft mij goed geholpen
“Pak je Stress aan is duidelijk, instructief en een compleet stappenplan. Het heeft me al goed geholpen!“
Anoniem


Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Eenvoudig en direct toe te passen
“Deze methode is helder, eenvoudig en direct toe te passen, kort en krachtig. Gebruik van de foto’s geeft een duidelijk beeld om het toe te passen.”
Anoniem

Duidelijke uitleg
“De uitleg is duidelijk, de foto's maken het nog duidelijker. Je kunt je stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

Gemakkelijk te leren
“Het is gemakkelijk te leren. De foto’s zijn een bruikbare toevoeging om te zien hoe je de oefeningen moet doen.”
Ingrid

 Helder, instructief en eenvoudig

De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen
“Het is helder, instructief en eenvoudig. De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen.”
Peter te H

Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft
“Ik vind het instructief en eenvoudig toe te passen. Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft. De foto’s zijn een bruikbare toevoeging.”
ML.W.-S.

Het is een duidelijke en complete methode

“De opzet is duidelijk. Het is een duidelijke en complete methode. Door de focus op het lichamelijke van de emotionele klachten, is het eenvoudig toe te passen. De foto's laten alles duidelijk zien en geven daarmee meer zelfvertrouwen.”
J.M.V.
 

Het lijkt te werken
“ik vind het instructief. Het lijkt te werken.”
HH


Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van
“Het bestaat uit oefeningen die gemakkelijk zijn om te doen als je eenmaal het stappenplan in je hoofd hebt. Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van.”
MP

Klaar en simpel
“Toen ik bestelde was ik sceptisch, het leek me nogal hocus pocus, maar gezien de vele positieve reviews het proberen waard. Het zijn duidelijke stappen. Niet teveel overbodige uitleg. Klaar en simpel.“
B. 

 

Heel goed opgebouwd
“Het is een compleet stappenplan. Heel goed opgebouwd in korte delen, die jezelf de kans geven de leerstof die je krijgt tot je door laten dringen voordat je verder gaat, je kunt het eerst nog een keer herhalen, iedereen leert niet even gemakkelijk.”
Jos
 

 

Duidelijk en instructief
“Het duidelijk en instructief. Hiermee lukt het me dan mijn ervaring los te koppelen van mijn emoties wat de ervaring oproept en een helicoptervieuw te behouden.”
Karina uit Enschede
 

 

Duidelijk boek waarmee je zo aan de slag kan
“Toen ik bestelde dacht ik dat het de moeite van het proberen waard kon zijn. Het is een duidelijk boek waarmee je zo aan de slag kan. De methode is gemakkelijk te implementeren.”
Linda, Rotterdam

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

 Simpele doeltreffendheid van de methode

“Het is duidelijk met een praktische waarde. Het beste is de simpele doeltreffendheid van deze methode.”
Aloys, Lage Mierde

 

Je kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

 

Meer Pak je stress aan ervaringen

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste methode dat je beterschap belooft. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben bij het aanpakken van mijn podiumangst.”
Anoniem

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. Het is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat. Juist voor iemand met angsten is het goed dat je zelf aan de slag kan gaan.”
D-J

Het werkt echt, snel en effectief
“Het is zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. Deze methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen. Je hoeft alleen maar te voelen waar in je lichaam de energie vastzit.”
J. van V

Met de foto's erbij is het echt duidelijk
“Je kunt het stappenplan makkelijk doorlopen en met de foto's erbij is het echt duidelijk. Ik heb het alles pas 1x doorlopen (gisteren). Gisteravond voelde ik me wel rustiger.”
Ingrid W


Direct resultaten
“Grote voordeel is je kan er gelijk mee aan de slag, met direct resultaten.“
R.V.M., Lochem


Duidelijk met de instructies met de foto's
“De instructies met de foto's erbij vind ik duidelijk. Sowieso ben ik er blij mee, het voelt goed om me even af te zonderen en met dit werk bezig te zijn en al het andere los te laten.”
Tineke v.d. B. Zwolle

Goed uitgelegd
“Alles wordt goed uitgelegd in stappen en steeds eindigt met een samenvatting. Ik ben er nog maar net mee begonnen, maar wat tot nu toe het beste vind is dat het ware (onderliggende) probleem mee word genomen en dat mis je vaak bij andere methodes.“
Imke S

 


Entire contents Pak je stress aan ervaringen  copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.Morpheus Emotionele Bevrijding Home


Sitemap


Pak je stress aan ervaringen


Disclaimer Pak je stress aan ervaringenjanheering-profielfoto


Auteur: Jan Heering


social-x-w26
linkedin-w26

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en is internationaal auteur.

Hij is onder meer gediplomeerd NLP Master Coach en Time Line Therapeut.

Jan is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angst, stress en negatieve gedachten.

Hij heeft zelf zijn stress na een lange zoektocht overwonnen.

Jan heeft meer dan 30 boeken en een groot aantal cursussen op zijn naam staan.

Voor meer achtergrondinformatie over Jan's werk en om te zien hoe hij gecertificeerd is als NLP Master Coach bij verschillende gerenommeerde instellingen, klik hier.Pak je stress aan

cover-pakjestressaan-flatv1-h300

Bestel NU


Meer informatie

Tijdelijk nu €10,00 korting