Ervaringen met
Emotionele Bevrijding

Hier een aantal van de lovende reacties van degene die Emotionele Bevrijding hebben gebruikt om hun faalangst aan te pakken.

Heel eenvoudig maar heel effectief
“Ik had lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. De opzet van Pak je klachten aan is echter duidelijk. Het is heel eenvoudig maar heel effectief. Het beste aan Emotionele Bevrijding is de rust die je van binnen voelt en hoe je meer de tijd voor neemt om na te denken en te zorgen dat je jezelf goed blijft voelen.”
B. M. Rotterdam

Altijd en overal toepasbaar
“De Pak je klachten aan manual is duidelijk en makkelijk leesbaar. De Emotionele Bevrijding methode is altijd en overal toepasbaar.”
A.J.

Het beste van Emotionele Bevrijding is de eenvoud
“De Pak je klachten aan manual is duidelijk met als voordeel de leesbaarheid. Het beste van Emotionele Bevrijding is de eenvoud.”
Antoinette

Simpel en doeltreffend
“Mijn vrouw heeft Pak je faalangst aan voor mij besteld. De manual is duidelijk met een goede opbouw en werking. De Emotionele Bevrijding methode bleek simpel en doeltreffend te zijn.”
Remco uit Nieuwkoop

Het beste van Emotionele Bevrijding is de eenvoud
“Toen ik bestelde was ik voornamelijk nieuwsgierig. Ik herkende ‘beproefde’ technieken in de beschrijving. De manual is duidelijk waarbij de uitleg stapsgewijs gaat. Emotionele Bevrijding gaat uit van je eigen vermogen iets te veranderen.”
M


Prettig en duidelijk
“Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Het boek leest goed en prettig en is duidelijk. Het beste is de uitleg van de oefeningen en het taalgebruik.”
Martin


Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha


Het heeft effect
"Toen ik ‘Pak je faalangst’ bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft.

De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen.


Ik kan zeggen dat de oefeningen van ‘Pak je faalangst aan’ effect hebben bij het aanpakken van mijn podiumangst.”
Anoniem


Het grijpt in in de vastgezette emotionele blokkades
“De methode grijpt in in de in je lichaam vastgezette emotionele blokkades. Daarom omzeil je voor het grootste gedeelte de ondermijnende, zelfrechtvaardigende gedachtes van het ego.”
FJ te Driebergen


Oude angsten opgeruimd zonder het opnieuw te beleven
"Ik had lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. ‘Pak je faalangst’ is echter duidelijk en helder. Door de oefeningen ga je je beter voelen. Je oude angsten worden opgeruimd zonder het opnieuw te beleven.”
Evert


Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. De manual is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat.
Juist voor iemand met faalangst is het goed dat je zelf aan de slag kan gaan.”
D-JHet is direct toepasbaar
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. Deze bleek duidelijk van opzet en in uitleg te zijn. Het beste aan deze methode is dat deze direct toepasbaar is.”
Anoniem, Heerlen


Duidelijke instructies die gemakkelijk uit te voeren zijn
“Pak je Faalangst aan is duidelijk van opzet. Ook vanachter de computer is er goed mee te werken. Duidelijke instructies die makkelijk uit te voeren zijn. Het beste van deze methode is De eenvoud waardoor het faalangst van
zijn/haar ingewikkelde imago ontdoet.”
Hans Rijneveld


Het werkt echt, snel en effectief
“Het beste aan de manual is dat het zo praktisch toepasbaar is en
gericht op actie. De Emotionele Bevrijding methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen. Je hoeft alleen maar te voelen waar in je lichaam de energie vastzit.”
J. van Veen


O ja, voor dat ik het vergeet, Emotionele Bevrijding is natuurlijk ook toepasbaar voor andere emotionele klachten.

Wil jij ook je faalangst voor eens en altijd achter je laten? Ga dan naar ...

Klik nu hier voor
faalangst oplossingen
Pak je faalangst aan disclaimer
FaalangstEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.