Spinnenfobie overwinnen werkt zo welSpinnenfobie overwinnen

Wil jij je spinnenfobie overwinnen? Ben jij bang voor spinnen en wil je daar nu eindelijk weleens vanaf? Ik zal je vertellen hoe jouw angst voor spinnen snel en eenvoudig aangepakt kan worden.


Spinnenfobie Overwinnen SpecialistBeste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Mijn specialisatie is het succesvol aanpakken van emotionele problemen zoals angst voor spinnen.

Ik heb al meer dan 30 boeken over het aanpakken angsten op mijn naam staan.

In mijn praktijk heb ik vele cliënten geholpen om hun spinnenangst op snelle wijze achter zich te laten.Ik zal eerst in het kort vertellen wat de symptomen van arachnofobie (spinnenangst) zijn.

Daarna zal ik je uitleggen wat de onderliggende oorzaak van jouw angst voor spinnen is en hoe jij het beste tegen het bang voor spinnen zijn kunt doen.

Aarachnofobie symptomen:

Je bent doodsbang als je een spin ziet of denkt te zien.

Spinnenfobie overwinnen
Je krijgt dan last van hartkloppingen.

Je mond wordt droog.

Je begint te zweten.

Je hebt last van duizelingen.

Trillen van knieën, benen of armen.

Je angst kan zelfs zo hevig zijn dat je gaat hyperventileren.

Ruimtes waar je spinnen verwacht, zoals zolder, kelder, schuur of balkon probeer je zoveel mogelijk te vermijden.

Je durft zeker geen spin uit een kamer te verwijderen.

Je bent vaak aan het schoonmaken om te voorkomen dat spinnen zich in je huis nestelen.

Vakanties in bepaalde gebieden ben je aan het vermijden omdat de kans dan aanzienlijk is dat je met spinnen geconfronteerd wordt.

Anderen willen maar niet inzien dat je werkelijk bang bent bij het zien van een spin. Het kan zelfs zo zijn dat je met je angst gepest wordt.

Diep in je hart weet je dat je angst niet nodig is. Echter, wanneer je een spin ziet, dan ren je gillend weg. Of je kunt je niet meer bewegen van de schrik. En je zult zeker geen stap meer in die ruimte te zetten. Totdat je zelf hebt gezien dat de spin daadwerkelijk weggehaald is op dood is gemaakt.

Spinnenangst komt ongeveer vijf keer vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.Zo werkt spinnenfobie overwinnen niet

Over je angst voor spinnen praten geeft je (even) een gevoel van opluchting. Helaas, zoals je allang al hebt gemerkt lost praten over het bang zijn voor spinnen je angst op.

Je spinnenangst trachten te overwinnen door je angst proberen te negeren werkt averechts. Je krijgt alleen maar meer last van je angsten. Die zelfs kunnen uitmonden in paniekaanvallen.

Behandeling vanuit de reguliere geneeskunde met spinnenangst therapie is meestal een slepend proces. Of het werkt gewoon niet.

De meeste alternatieve geneeswijzen werken vaak langzaam.
De bovenstaande manieren om je angst voor spinnen aan te pakken werken niet of langzaam omdat de oorzaak van jouw spinnenfobie iet wordt aangepakt.Spinnenfobie oplossen doe je zo


Het bang zijn voor spinnen worden veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties veroorzaken verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.

Zijn er geen verstoringen in het energetisch systeem, dan voel jij je meestal goed en opgewekt, heb je veel energie en heb je zeker geen last van angsten zoals een spinnenfobie.

Zijn er echter wél verstoringen in het energie systeem van je lichaam, dan wordt je keer op keer geconfronteerd met je angst voor spinnen. Ondanks alle manieren die je probeert voor het spinnenfobie overwinnen.

In de meeste gevallen ben je er niet bewust van dat je deze onverwerkte emoties hebt.
Je draagt de reden van het bang zijn voor spinnen dus onbewust met je mee!

Zolang jij de onverwerkte emoties en de verstoringen in jouw energetisch systeem niet hebt opgelost blijf je van je angst last houden.

Worden de onverwerkte emoties of de energetische verstoringen opgelost, dan is jouw aandoening verdwenen.

Gelukkig is het oplossen van de energetische verstoringen redelijk eenvoudig te doen.

Wil jij ook je spinnenfobie overwinnen? Ga dan naar …...Op deze pagina kan je informatie vinden over spinnenangst of te wel arachnofobie. Er wordt uitgelegd hoe jij spinnenfobie behandeling het beste kunt aanpakken zodat jij je angst achter je kunt laten. Regelmatig krijg ik de vraag hoe spinnenfobie overwinnen het beste aan te pakken is. Dat vertel ik hier. Spinnenfobie arachnofobie is heel vervelend, vooral als je omgeving jouw angst niet serieus neemt. Het goede nieuws is is dat spinnenangst overwinnen heel goed mogelijk is. Spinnenangst therapie, daar lees je hier alles over, net als angst voor spinnen therapie en angst voor spinnen behandeling.

Entire contents copyright ©  Morpheus Instituut. All rights reserved.


Angst voor spinnen

Bang voor spinnen

Spinnenfobie overwinnen

spinnenfobie

Arachnofobie

spinnen angst


sitemap

wikipedia


Morpheus home


Disclaimer spinnenfobie overwinnen

Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.


Jan Heering