Last van
Angst voor narcose?


Angst voor Narcose

Heb je angst voor narcose en wil je daar het liefst zo snel mogelijk vanaf? Ik vertel je in dit artikel wat de echte oorzaak van narcoseangst is en hoe jij deze angst vlug kunt oplossen.


Jan Heering over angst voor narcose

Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Mijn specialisatie is het succesvol aanpakken van emotionele problemen zoals het bang zijn voor narcose.

Ik heb al meer dan 20 boeken over het aanpakken van emotionele problemen, waaronder over angsten, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angsten snel achter zich te laten.

Ik zal je hier eerst de symptomen van angst voor narcose voor je op een rijtje zetten.

Ik zal je daarna vertellen wat de werkelijke reden van je angsten is. Tot slot zal ik je een aanwijzing geven over hoe jij je angsten snel achter je kunt laten.


Symptomen Angst voor Narcose

Je ziet gigantisch op tegen het krijgen van die vreselijke narcose.

Je bent bang dat de narcose die je zult krijgen niet voldoende is waardoor je te vroeg wakker wordt en je de hele behandeling bewust mee zult maken.

Of je hebt die gruwelijke angst dat je helemaal niet meer uit die narcose zult ontwaken.


Het kan ook zijn dat je het vreselijk vindt om je aan anderen, een stel vreemden, over te moeten geven tijdens zo’n behandeling zonder dat jij daar bewust bij bent.

Van te voren kan je ’s nachts maar moeilijk inslapen omdat de operatie en de narcose maar door je hoofd blijven spoken.

Je angst voor narcose kan zelfs zo erg zijn dat je gaat huilen als je er aan denkt.

Je verstand zegt dat het nergens op slaat en die angst niet nodig is. Maar toch kan je er niet mee omgaan en blijven die angstgevoelens.

De weg er naar toe lijkt je verschrikkelijk.

Het liefst zou je de operatie annuleren zodat je dan je angst verlost bent. Maar je weet dat dit niet mogelijk is.

Als gevolg van angstgevoelens kan je last krijgen van lichamelijke symptomen zoals; hartkloppingen, duizeligheid misselijkheid, pijn op de borst, droge mond, transpireren en trillen.

Daarnaast kan je last krijgen van;hoofdpijn, maag- of darmklachten, stijve nek en gevoelens van onrust.

Je kunt als gevolg van je angst zelfs een paniekaanval krijgen.Verlost van angst voor Narcose

Stel je eens voor hoe jij je zult voelen zonder dat jij bang bent voor de narcose.

Dat je zonder angst die behandeling en de narcose daarvoor kunt ondergaan.

Zie je het al voor je?

Hoe klinkt dat je in de oren?Wat niet helpt

 • Over je angst praten.
  Zoals je hebt gemerkt lucht praten over je narcose angst wel op. Echter, je angst wordt door praten niet verholpen. Je blijft doodsbenauwd voor de afschuwelijke narcose.
 • Je angsten onderdrukken.
  Helaas werkt dit alleen maar averechts. Je krijgt hierdoor alleen maar meer last van je angsten.
 • Alternatieve geneeswijzen
  Helaas werken de meeste alternatieve therapieën en middeltjes niet of slechts heel langzaam.
 • Goedbedoelde tips
  Je krijgt vast vele goed bedoelde tips te horen. Voorbeelden van deze tips zijn; “Maak je niet zo druk, je ontkomt er niet aan” , “Wil je dan met deze aandoening blijven lopen?", “Doe ontspanningsoefeningen” of “Tel tot 100 als je last van angst krijgt” en mensen die al vaker onder narcose zijn geweest zeggen ook dingen als "Voor je het weet ben je in slaap” en “Voor je gevoel ben je binnen paar seconden weer bij”. Helaas kom je door bovenstaande, goedbedoelde, tips niet van je angstgevoelens af.
De bovenstaande narcose angst adviezen en tis werken niet omdat de onderliggende oorzaak van je angst voor narcose niet wordt aangepakt.


Angst voor narcose oorzaak

Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft ook een energiesysteem. Hierdoor worden, onder andere, razendsnel impulsen van je hersenen naar je spieren gegeven.

Het is gebleken dat je emotionele gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam.

In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij acupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Door het energiesysteem van je lichaam hoort energie vrij te stromen. Dat is je natuurlijke staat.

Kan de energie vrij stromen, dan voel jij je over het algemeen goed. Je kunt wel eens bang zijn, maar dat trekt snel weer weg.

Echter, door onverwerkte emoties ontstaan er verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.

Als gevolg van deze verstoringen in het energie systeem krijg je last van emotionele klachten zoals angsten. Daarom voel je iedere keer weer die angst voor narcose omhoogkomen.

Besef dus dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare angsten, gedachtes en gedragingen ‘slechts’ een gevolg zijn van verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Dit is dan ook de reden dat je last blijft houden van je angsten.

En daarom helpt het praten over je klachten, het onderdrukken van je angsten, medicatie, enz. niet om van je angst af te komen.

Omdat je angstgevoelens ontstaan door de energetische verstoringen kan jij je angst oplossen door deze energetische verstoringen te verhelpen.

Los je de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam op, dan kan jij vrij zijn van je angstgevoelens.

Wil jij ook je narcose angst vlug achter je laten? Ga dan naar…

Klik hier voor
van angst voor narcose
oplossingen


Sommige mensen hebben een enorme angst voor narcose, anderen hebben een extreme angst voor narcose. En weer anderen hebben angst voor algehele narcose. Hoe sterk je angstgevoelens ook zijn en hoeveel last je er ook van hebt, er is gelukkig een oplossing voor.


Door het oplossen van de angst voor narcose oorzaak, verstoringen in het energie systeem van je lichaam, ben je in staat om je angsten snel achter je te laten.

Achteraf weet je nog dat je voorheen last had van je angsten maar als je er aan terugdenkt, dan kan je je het niet goed meer voorstellen. Het lijkt dan ver weg en lang geleden.

Het gevoel is misschien een beetje verwarrend en onwerkelijk maar het heeft dan wel gewerkt, je bent van je angstgevoelens verlost!Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.

sitemap


Home


wikipedia


Disclaimer angst voor narcose