Wat zijn de
Angststoornis Oorzaken?

Angststoornis Oorzaken
In een artikel op Buhdi.nl staat het volgende:
“Voor sommige mensen is het wel héél moeilijk om de bezorgdheid en de angsten los te laten, de ‘dagelijkse zorgen’, veranderen dan in ‘alle dagen zorgen’. Als je hier last van hebt zou het kunnen dat je een gegeneraliseerde angststoornis hebt.

Een gegeneraliseerde angststoornis betekent dat je je voortdurend zorgen maakt over problemen die ‘eventueel zouden kunnen ontstaan’. Deze angst krijgt op den duur zelfs invloed op je werk, je sociale leven, en je psychische en lichamelijke gesteldheid.”

Het artikel gaat door met:
“De opvoeding en bepaalde karaktereigenschappen zijn ook van grote invloed op de manier waarop je met angsten omgaat. Een angststoornis ontstaat meestal uit een combinatie van lichamelijke en psychische oorzaken, en ervaringen uit het verleden.

De angsten kunnen bijvoorbeeld ontstaan door een slechte gezondheid, een ziekte, of een lichamelijke aanleg voor stress. Bovendien is de kans dat je je wel eens angstig voelt groter, als je vaak cafeïne, alcohol of drugs gebruikt.

Doordat gevorderde piekeraars hun angsten vaak onderdrukken, in plaats van de oorzaak te onderzoeken, worden deze meestal groter en groter.

Als je denkt dat je een angststoornis zou kunnen hebben, is het misschien handig om daar eens met iemand over te gaan praten.”
Tot zo het artikel op budi.nl*De echte oorzaak
Bij dat laatste “is het misschien handig om daar eens met iemand over te gaan praten” kan ik mij aansluiten. Alleen doe het dan wel met iemand die verstand heeft van technieken die het mogelijk maken om emotionele klachten, zoals een angststoornis, op te lossen.

Het is namelijk gebleken dat angststoornis oorzaken liggen bij verstoringen in het energiesysteem van je lichaam. Deze verstoringen ontstaan door onverwerkte emoties of traumatische ervaringen.

Besef dus dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare klachten ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem. Daarom heb je iedere keer weer last van je angststoornis.

En daarom lukt het niet of moeilijk om je angsten aan te pakken als deze angststoornis oorzaken niet worden opgelost.

Daarom werkt het praten over je klachten niet. En werkt het onderdrukken van je angsten alleen maar averechts.

Wil jij meer weten over het aanpakken van je klachten, ga dan naar:
Angststoornis aanpakken
Angststoornis oplossen
Angststoornis Oorzaken Disclaimer

angststoornis gaat nooit over - klik hier

angststoornis symptomen

Verschil angststoornis en depressie

Nachtangst volwassene

Angstgevoelens overwinnen


sitemap

home

wikipedia angststoornis

disclamer angststoornis oorzaken


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.Show / Hide