Welke faalangst boeken 
werken wel?


Boeken over faalangst

Er zijn vele faalangst boeken over het aanpakken van angst om te falen geschreven. Wat jij echter nodig hebt is een boek waarmee je echt iets kunt.

Een boek dat je duidelijke instructies geeft over hoe je faalangst oplossen kunt.

Want je wilt nu wel eens af van je angst om te falen.

Je hebt er genoeg van om stijf van de zenuwen te staan wanneer je een prestatie moet neerzetten.

Je bent het zat om onder je niveau te presteren.

Met de technieken die stap voor stap in het boek 'Pak je faalangst aan' staan beschreven, kan jij je angst om te falen met succes aanpakken en vlug achter je laten.

Je bent nu in staat om daadwerkelijk iets aan je angst te doen, zonder dat je nog een keer de confrontatie moet aangaan met je angst om te falen.

Pak je faalangst aan is duidelijk boek over faalangst en geeft je de nieuwste methodes in handen waarmee jij je angst op een eenvoudige en effectieve manier kunt aanpakken.

Pak je faalangst aan, voel je goed en presteer goed!

Pak zelf je faalangst aan

Boeken over faalangst.


Je faalangst kan snel en eenvoudig verdwijnen

Snel aan te leren methode

Werkt vlug

Eenvoudige handelingen


Bestel Nu

Tijdelijk slechts €29,95 €19,95

Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Makkelijk presteren met Morpheus (normale prijs Euro 17,95)Ik leg in dit boek 9 effectieve, snel toe te passen en vlug werkende oefeningen uit die jij zeker kunt gebruiken bij de aanloop naar het moment dat je de prestatie moet neerzetten en tijdens het presteren zelf.
De 9 fantastische oefeningen om goed te presteren zijn:

  • Angst verdrijver
  • Ruim je negatieve gedachten op
  • Snel zelfvertrouwen techniek
  • Stop uitstelgedrag
  • Voel je krachtig en energiek
  • Verbeter je zelfbeeld
  • Doof je paniek
  • Laat je spanning wegzakken
  • Breng je hersens op gang Laat je hersens op topsnelheid werken!

Pas deze oefeningen toe, dan zal jij een succesvolle prestatie neerzetten!


Bonus 2
Pak je klachten nog sneller aan (normale prijs Euro 15,00)


Ik leg in dit boek 3 nog snellere en kortere variaties van de Emotionele Bevrijding uit. De één nog sneller dan de ander. Lees dit boek door en ook jij kunt in sneltreinvaart je klachten achter je laten.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)
Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.


Bonus 4
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Bestel Nu

Wat kun je zelf doen tegen faalangst?

'Wat kun je zelf doen tegen faalangst?' wordt mij regelmatig gevraagd. Naar mijn mening, na meer dan 20 jaar begeleiding van mensen met angstklachten waaronder faalangst, kan je het beste de onderliggende faalangst oorzaak aanpakken.

De oorzaken van faalangst zijn te vinden in verstoringen in het energie  systeem van je lichaam. Al vele duizenden jaren is in het Verre Oosten bekend dat  negatieve emoties ontstaan als gevolg van deze verstoringen.

Los je de verstoringen in je energie systeem op, hetgeen snel en relatief gemakkelijk gaat, dan zullen de faalangst symptomen verdwijnen.


Wat is faalangst bij volwassenen?

Faalangst bij volwassenen is hetzelfde als faalangst bij kinderen. Echter, meestal is faalangst volwassenen werk gerelateerd. Bij het geven van presentaties komen die vervelende angstgevoelens de kop op steken. Of wanneer je de verantwoordelijkheid krijgt voor een (belangrijk) project. Of wanneer je in een nieuwe baan gaat beginnen.

Gelukkig is faalangst volwassenen ook snel en gemakkelijk te verhelpen. Met een goed boek over faalangst behandeling ben je in staat om je faalangst zelf aan te pakken. Op een eenvoudige manier.

Met dit duidelijke overwin je faalangst boek ben jij in staat om snel je angstgevoelens voor eens en altijd achter je te laten. Het beste boek faalangst behandeling moet naar mijn mening  duidelijk zijn. En snelle resultaten geven. 

Boeken over faalangst die gebaseerd zijn op de principes van Energie Therapie geven deze snelle resultaten. Hier vind je een duidelijk faalangst volwassenen boek die op deze principes gebaseerd is.

Op deze manier is faalangst oplossen snel en gemakkelijk te doen en ben je in staat om daarna eindelijk weer op ontspannen wijze goed te presteren.

Weet je niet zeker als je faalangst hebt? Hier kan je een gratis online faalangst test doen waarbij je direct de uitslag hebt.

Faalangst training is lang niet altijd nodig. Faalangst zelfhulp is genoeg voor de meesten voor doelmatig faalangst bestrijden

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.


Sitemap


Morpheus Home


Faalangst


Boeken Faalangst DisclaimerShow / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering is faalangst coach en helpt je met faalangst behandeling die werkt.