Doe de Faalangst test

Faalangst test

Doe deze snelle en gemakkelijke online faalangst test en je weet direct als jouw klachten te maken hebben met faalangst. Geef aan hoe het echt is, niet hoe je zou willen dat het is.

Klik aan waar jij last van hebt:

Ik heb last van uitstelgedrag tijdens de voorbereidingsfase

Ik denk altijd van te voren dat het weer mis zal gaan

Tijdens de voorbereidingen krijg ik last van hoofdpijn of maagpijn

Ik denk iedere keer weer van te voren dat het weer mis zal gaan

Ik heb last van doemscenario’s die door mijn hoofd blijven spoken

De avond voordat ik moet presteren kan ik niet slapen

Voordat ik moet presteren lukt het mij bijna niet om nog iets te eten

Ik heb last van maag- en/of buikpijn voordat ik moet presteren

Het lukt mij niet om helder te denken op het moment dat ik moet presteren

Het lukt mij niet om te presteren op mijn echte niveau

Het is moeilijk voor mij om een compliment in ontvangst te nemen

Ik voel me onzeker over mezelf

Het is niets voor mij om voor een groep een verhaal te houden

Ik kan er niet tegen als iemand kritiek op mij heeft

Ik ben er erg mee bezig hoe anderen mij beoordelen

Mislukkingen betrek ik op mijzelfTel nu op hoe vaak je een vinkje hebt gezet en bekijk hieronder wat de uitslag van je test is.

Faalangst test uitslag

0 - 3 punten
Je hebt geen last van angst om te falen. Het kan zijn dat jij een gespannen gevoel hebt voordat je moet presteren. Gebruik deze spanning om beter te presteren

4 – 7 punten
De spanning kan bij jou behoorlijk oplopen. Het kan zijn dat je een lichte vorm van faalangst hebt. Mocht je iets aan je angstgevoelens willen doen, klik dan op de link hieronder. Zodat ook jij in staat bent om vrij van angst op jouw niveau te presteren.

8 – 16 punten
Je hebt behoorlijk last van faalangst. In de regel presteer je onder je kunnen. Zoek hulp of klik op de link hieronder zodat jij je faalangst overwinnen kunt.


Wil je weten hoe je snel en eenvoudig jouw faalangst aanpakken kan? Ga dan naar .....

Oplossing voor faalangst
Faalangst test

Door het aanklikken van de faalangst vragenlijst van deze online faalangst test kan jij inzicht krijgen in de hevigheid van je faalangst symptomen. De meeste kenmerken faalangst worden aangegeven in deze test voor faalangst. Ik hoop dat deze test een antwoord heeft gegeven als je insteek voor het doen van de test ' heb ik faalangst' was.

Faalangst bij volwassenen komt vaker voor dan gedacht en dan wordt toegegeven. Snel werkende hulp bij faalangst volwassenen kan gevonden worden in methodes die gebaseerd zijn op de principes van Energie Therapie. Hierbij wordt de onderliggende faalangst oorzaak, verstoringen in het energie systeem van je lichaam, opgelost

Voor faalangst therapie raad ik methodes aan die gebaseerd zijn op de inzichten van Energie Therapie. In de meeste gevallen is faalangst zelfhulp met deze methodes mogelijk.

De gevolgen faalangst zijn best behoorlijk als je erover nadenkt. Als gevolg van je faalangst klachten ben je niet in staat om op je eigen niveau een prestatie neer te zetten. Hierdoor is de kans groot dat je met toetsen en examens slechter scoort dan dat je zou horen te doen.

Bij faalangst op werk presteer je ook onder je  kunnen waardoor het best eens zo zou kunnen zijn dat je opslag of een promotie misloopt.

Extreme faalangst volwassenen komt ook voor. Het goede nieuws is dat hoe heftig of zwaar je faalangst ook is, de methodes die de basis van Energie Therapie hanteren werken ook hierbij snel en zijn relatief eenvoudig toe te passen. Wist je dat je door faalangst zelfs misselijk kunt worden?

Kenmerken faalangst volwassenen zijn onder andere; doemdenken, uitstelgedrag, onzekerheid, presteren onder je niveau, je kunt er niet tegen als iemand kritiek op je heeft, je vindt het vreselijk wanneer je beoordeeld wordt. Deze faalangst test volwassenen geeft je een inzicht in hoeveel last je hebt van je angst om te falen.Hoe weet ik als ik faalangst heb?

Antwoord op de vraag 'Hoe weet ik als ik faalangst heb?' kan je snel krijgen door de online faalangst test die op deze pagina staat te doen. Je krijgt dan direct uitslag.


Wat kun je zelf doen tegen faalangst?

Er zijn diverse zaken die je zelf kunt doen tegen faalangst. 

Relativeren

Relativeren wat je moet doen en waartegen je zo opziet is voor jou misschien op dit moment wel heel belangrijk maar op wereldschaal betekend het niet zo heel veel. En over enige tijd is het ook niet meer zo heel belangrijk voor je.


Op tijd beginnen met je voorbereiding

Wanneer je als gevolg van je angstgevoelens je gaat toegeven aan de neiging tot uitstellen zullen je angsten alleen maar toenemen naarmate het moment van presteren toeneemt. Begin daarom op tijd met je voorbereiding en maak daartoe een goede planning. En houd je aan die planning!


De faalangst oorzaak oplossen

Wanneer je de onderliggende faalangst oorzaak oplossen kunt, dan kan jij je faalangst overwinnen. De oorzaak van faalangst is te vinden in verstoringen in het energie systeem van je lichaam. Los je deze verstoringen op, dan zullen je faalangst symptomen verdwijnen.


Faalangst test geeft je inzicht.Faalangst test foto

Met deze online faalangst test krijg je snel antwoord op de vraag 'heb ik faalangst'.

Ik hoop dat je met het antwoord dat je krijgt verder kan en mocht je inderdaad faalangst hebben, dat je aan de slag gaat voor het faalangst overwinnen.

Zodat jij straks in staat bent om op een ontspannen manier en goede prestatie neer te zetten!
Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.sitemap


Faalangst overkomen


Faalangst overwonnen


wikipedia


Disclaimer Faalangst testShow / Hide
Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering over de online faalangst test