Faalangst volwassenen
overwinnen doe je zo

Faalangst volwassenen Symptomen

Faalangst volwassenen symptomen

Er is sprake van faalangst volwassenen wanneer je irrationeel bang bent om te falen. Of als jij blokkeert als ten gevolge van je angst.

Het is letterlijk de angst om te niet te slagen. Je bent bang dat je faalt. Dat er een fiasco volgt ondanks een goede voorbereiding.

Je hebt last van angsten vooraf. Gedachten als 'Het zal me niet gaan lukken’ en ‘ik krijg vast weer een black-out' heb je al lang van te voren.

Je hebt last van zweten, rood worden, hartkloppingen, maagpijn of buikpijn en veel naar het toilet moeten.

Je hebt een negatief beeld van jezelf. Een compliment kan je maar moeilijk aannemen.

De angst om te falen heb je alleen wanneer er iets van je verwacht wordt. En waarna je wordt beoordeeld zoals bijvoorbeeld een (rij) examen.

Door je angst presteer je vaak minder dan mogelijk, dus beneden je niveau.

Faalangst Volwassenen Overwinnen

Faalangst volwassenen overwinnen foto door Marina Piano op Unsplash

Verlost van je klachten kan jij eindelijk vrij en gelukkig door het leven gaan.

Vrij van jouw aandoening kan jij je dan eindelijk weer ontspannen en rustig voelen.
Ook als je moet presteren!

Je kunt je leven weer oppakken.

Stel je eens voor hoe je geweldig leven er dan uitziet.

Hoe goed jij je dan zal voelen.

Wat je allemaal kan doen en durft te doen!Wat je hebt gedaan maar wat niet heeft gewerkt
Over je angst om te falen praten lucht misschien (even) op. Maar, zoals je zelf al hebt gemerkt lost het je klachten niet op.

De confrontatie aangaan met je angst om te falen werkt averechts. Je krijgt dan nog meer last van je angst.

Behandeling vanuit de reguliere geneeskunde is meestal een slepend proces. En ook een psychisch pijnlijk proces bij het gebruik van Exposure (blootstelling) techniek.

De meeste alternatieve geneeswijzen werken dikwijls traag, als ze al werken.
De bovenstaande manieren om je klachten aan te pakken werken niet of langzaam omdat de oorzaak van jouw faalangst volwassenen niet wordt weggenomen.Faalangst volwassenen oorzaak
Angst om te falen wordt veroorzaakt door onverwerkte emoties en emotionele incidenten uit het verleden.

Sinds enige jaren zijn er nieuwe inzichten ontstaan dat deze onverwerkte emoties verstoringen veroorzaken in het energetisch systeem van je lichaam.

Je lichaam heeft  namelijk een energie systeem. De energie die hierdoor stroom wordt levensenergie genoemd. In het Verre Oosten is dit al vele duizenden jaren bekend, daar wordt deze energie Ka of Chi genoemd. 

Hier in het Westen heeft het lang geduurd voordat deze kennis bekend is geworden.

Nu wordt bij een nieuwe vorm van psychologie, Energie Psychologie, gebruik gemaakt van deze kennis. Hierdoor is het nu mogelijk om zelfs de meest hardnekkige vormen van zware faalangst op te lossen.

Als gevolg van de verstoringen in het energie systeem van je lichaam wordt je keer op keer geconfronteerd met je angst om te falen.

Ondanks alles wat je doet om er vanaf te komen.

Ondanks alle faalangst tips die je opvolgt.

Ondanks alles wat je doet om het te vermijden.

Het hoeft echter niet zo te blijven!


Vrij van faalangst volwassenen

Last van faalangst als volwassene hebben is heel vervelend. Wordt de oorzaak van angst om te falen, de verstoringen in het energie systeem van je lichaam, verholpen dan ben jij vrij van je angstgevoelens.

Vrij van faalangst volwassenenVrij van faalangst volwassenen foto door Philipp Lansing op Unsplash

Het oplossen deze verstoringen gaat snel is relatief eenvoudig.

Achteraf kan je de angstgevoelens niet meer goed voorstellen.

Het lijkt dan allemaal ver weg en als van een ander.

Je bent dan in staat om weer vrij door het leven te gaan.

En kan je op een ontspannen manier goed presteren.

Stel je eens voor hoe goed jij je dan zult voelen.

Denk je eens in hoe mooi je leven er dan uitziet!Wil jij weten hoe je faalangst volwassenen kunt oplossen? Ga dan naar...

Klik hier voor oplossingen
om je faalangst volwassenen
snel achter je te latenFaalangst volwassen werk gerelateerd komt vaker voor dan men algemeen aanneemt. Er zijn tal van situaties op het werkgebied waarbij angst om te falen op kan spelen.

De faalangst volwassenen symptomen waarvan je als gevolg van je angst last krijgt kan je vlug en relatief eenvoudig oplossen met methodes die gebaseerd zijn op Energie Psychologie.

Als gevolg van actieve faalangst volwassenen ga je je juist overdreven inzetten om maar goed te presteren. Dit werkt op zich natuurlijk positief. Echter, de angstgevoelens waardoor je dit gaat doen zijn niet fijn. En doordat je je zo overdreven inzet bestaat het gevaar dat je te weinig tijd neemt voor ontspanning en dat je opgebrand bent voordat je de prestatie moet leveren.

EMDR faalangst volwassenen is een methode waarmee faalangst overwonnen kan worden. Nadeel hiervan is dat je hiervoor naar een therapeut moet. Dit is geen methode die je zelf wilt doen. Het voordeel van methodes op basis van Energie Psychologie is dat je hiermee faalangst zelfhulp kunt toepassen. Met een faalangst volwassenen boek dat één van deze methodes uitlegt kom je meestal al heel ver.

Een faalangst coach kan je verder helpen wanneer je tegen blokkades oploopt bij faalangst zelfhulp.

Een faalangst test kan je doen wanneer je twijfelt als je last hebt van faalangst. Echter, wanneer je er al nadenkt over zo'n test, dan weet je eigenlijk al dat je last hebt van angst om te falen.

Negatieve faalangst is de vorm van angst om te falen die tegen je werkt. Je gaat minder goed presteren als gevolg van je angst. Faalangst soorten zijn cognitieve faalangst, sociale faalangst en motorische faalangst volwassenen. Gelukkig zijn alle soorten faalangst relatief eenvoudig op te lossen.

Passieve faalangst volwassenen maakt dat je zoveel mogelijk probeert te vermijden wat je eigenlijk moet doen. Je gaat uitstellen. En zoekt zoveel mogelijk afleiding, bijvoorbeeld op social media of door het binge watchen op Netflix. Passieve faalangst aanpakken kan gelukkig ook vlug gedaan worden.

Faalangst in je werk is heel vervelend. Als gevolg daarvan ga je minder presteren en probeer je verantwoordelijkheden weg te schuiven of te ontlopen. Hierdoor kan faalangst je carrière flink negatief beïnvloeden.


Wil jij weten hoe je faalangst volwassenen kunt oplossen? Ga dan naar...

Klik hier voor oplossingen
om je faalangst volwassenen
snel achter je te laten


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.

Home


Sitemap


Wikipedia


FaalangstDisclaimer faalangst volwassenen