Claustrofobie boek
waarmee jij direct aan de slag kunt Claustrofobie boek - Pak je claustrofobie aan

Met dit claustrofobie boek laat ik je een manier zien die heel verschillend is van wat je tot nu toe gezien hebt. Met deze methode ben in in staat om snel je claustrofobie aan te pakken.


Hoe zal jij je voelen als jij

van je klachten verlost zal zijn?


Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol en snel aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 boeken over aanpakken van emotionele klachten, waaronder over claustrofobie, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun klachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van je klachten is en hoe jij je claustrofobie overwinnen kunt.


Hoe kunnen je klachten snel opgelost worden?

Enige tientallen jaren geleden is het inzicht ontstaan dat angsten zoals claustrofobie ontstaan door onverwerkte emoties en de verstoringen die hierdoor ontstaan in het energie systeem van je lichaam.

Kennis over het energie systeem van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

Het is gebleken dat door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, je angstgevoelens verdwijnen.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie verdwenen.

En wanneer je nu weer in zo’n situatie beland, dan zal je, wanneer je  de verstoringen in je energiesysteem hebt opgelost, je ontspannen en goed kunnen blijven voelen. Vrij van claustrofobie!

Dus geen last meer van angsten wanneer je in een kleine ruimte bent.

Geen hartkloppingen meer. Geen last meer van misselijkheid, trillen, hevig transpireren, etc.

En geen last meer van al die andere vervelende symptomen die het gevolg waren van je angst.

Agorafobie zelfhulpboek helpt je snel.

De herinnering is nog wel aanwezig, je weet het nog wel dat je bang was voor bepaalde situaties, maar de emotie is opgelost.

Je zult dan merken dat het lastig is om je nog voor te stellen dat je zo angstig was. Het lijkt dan heel ver weg, bijna alsof het van een ander was.

Je durft dan weer je vertrouwde omgeving te verlaten. 

Je bent vrij van agorafobie!Wetenschappelijk bewezen

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energie Therapie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten, zoals claustrofobie, en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energie Therapie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De claustrofobie oorzaak oplossen

Veel mensen blijven zoeken om op de één of ander manier hun klachten te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange zoektocht en onvoorspelbare resultaten met zich mee.

Methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

 • Eenvoudige handelingen
 • Snel aan te leren methode
 • Korte behandelingsduur
 • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen
 • Pijnloos en niet belastend
 • Géén tranen
 • Géén heftige emotionele ontladingen
 • Géén pijnlijke herbeleving

Dit is een eenvoudig toe te passen methode
die jij gemakkelijk kan aanwenden
om jouw klachten aan te pakken.


Pak je claustrofobie gemakkelijk aan

In het claustrofobie boek 'Pak je claustrofobie aan' beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij je claustrofobie overwinnen kan. Dit is een boek waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben mijn boeken al gekocht!


Claustrofobie boek Pak je claustrofobie aan.

De prijs van het Pak je claustrofobie is tijdelijk slechts 27,95 € 17,95!

Iedereen kan deze methode toepassen!

Bestel NU


Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je eboek lezen en kan jij je claustrofobie oplossen.

Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Let op: Pak je claustrofobie aan is een elektronische document dat je direct na aankoop kunt downloaden.

Bonus 1
Voel je goed met Morpheus (normale prijs Euro 19,95)Met een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.
Bonus 2
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.
Bonus 3
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)
Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.

Ervaringen van anderen over de boeken van Morpheus

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft. De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben.”
Anoniem

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. Het boek is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat.”
D-J

Heel eenvoudig maar heel effectief
“Ik had lage verwachtingen toen ik het boek bestelde. Het is echter heel eenvoudig maar heel effectief. Het beste is de rust die je van binnen voelt en hoe je meer de tijd voor neemt om na te denken en te zorgen dat je jezelf goed blijft voelen.”
B. M. Rotterdam

Het werkt echt, snel en effectief
“Het beste aan dit boek is dat het zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. De Emotionele Bevrijding methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen. Je hoeft alleen maar te voelen waar in je lichaam de energie vastzit.”
J. van Veen


Pak je claustrofobie aan

Stap voor stap vertel ik je in het rijk geïllustreerde claustrofobie boek 'Pak je claustrofobie aan' op duidelijke wijze hoe jij met deze  methode snel en eenvoudig  jouw claustrofobie overwinnen kunt.

In mijn praktijk heb ik methodes gebaseerd op Energie Therapie jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals claustrofobie. Deze methodes geven snel én blijvend resultaat.

Ook jij kan je claustrofobie oplossen!Jan Heering
Raadgever, gids en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding


Claustrofobie boeken

Bij het claustrofobie overwinnen is het belangrijk om te kiezen voor een methode die snel werkt én goede resultaten geeft. In het claustrofobie boek 'Pak je claustrofobie aan' beschrijf ik één van de methodes die gebaseerd is op de inzichten van Energie Therapie. Hiermee is snel blijvend resultaat te behalen.Claustrofobie uitleg

De term claustrofobie benaming wordt gebruikt om angst voor kleine of afgesloten ruimtes aan te duiden. De naam is afkomstig van het Latijnse claudere (sluiten) en het Griekse fobos (angst).

Claustrofobie Symptomen

Je hebt last van hevige angstgevoelens wanneer je in kleine ruimten bent zoals bijvoorbeeld lift, auto, vliegtuig, kelder. Je kunt zelfs last krijgen van claustrofobie in een w.c.Lichamelijke claustrofobie symptomen zijn:

 • Duizeligheid
 • Je hart bonst in je keel
 • Hevig transpireren
 • Trillen van benen, knieën en/of handen
 • Misselijk gevoel
 • Tintelen in handen of benen
 • Je hebt het gevoel versteend of verlamd te zijn
 • Paniekaanval waardoor het kan dat je de angst voelt om de controle te verliezen, je bang wordt om gek te worden of om dood te gaan

Als gevolg van je claustrofobie ga je een angst voor de ontwikkelen om weer in een zelfde situatie te belanden die zo’n hevige angst zou kunnen opwekken. Het gevolg hiervan kan zijn dat je vermijdingsgedrag gaat vertonen.


Soms krijg ik wel eens de vraag 'waarom hebben mensen claustrofobie' voorgelegd. Mijn antwoord is dan iets in de trant van; de claustrofobie oorzaak is te vinden in onverwerkte emoties en de verstoringen die deze emoties veroorzaken in het energie systeem van je lichaam.


Dat is dan ook de reden dat vele claustrofobie behandelingen niet of heel langzaam werken. De onderliggende oorzaak, de verstoringen in je energie systeem worden niet opgelost.


Wanneer je met behulp van claustrofobie boeken je klachten wilt aanpakken is het naar mijn mening aan te raden om een claustrofobie boek te kiezen waarin  wordt uitgelegd hoe je claustrofobie overwinnen kunt met behulp van Energie Therapie.

Methodes gebaseerd op inzichten van Energie Therapie geven snelle resultaten. Claustrofobie oefeningen die op gebaseerd zijn op deze methodes zijn relatief eenvoudig toe te passen.

Claustrofobie op latere leeftijd is een verschijnsel dat soms voorkomt. Ook hierbij zijn de klachten snel op te lossen wanneer er wordt gekozen voor methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie, zoals die in het claustrofobie boek 'Pak je claustrofobie aan' wordt besproken.

Het is mogelijk om voor een claustrofobie test te kiezen. Echter, wanneer je al denkt over het doen van zo'n test, dan weet je het toch eigenlijk al? 'Ik heb claustrofobie', kan je dan met hoge waarschijnlijkheid zeggen.Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.


Morpheus Home

Sitemap

claustrofobie bestrijden

claustrofobie

wiki

disclaimer claustrofobie boek

Ervaringen van anderen


Je kunt jezelf weer prettig voelen
“Het is helder, duidelijk en compleet. Je kunt jezelf weer prettig voelen zonder dat er iemand bij betrokken is.”
Ingrid vd B., Helmond

Duidelijke uitleg
“De uitleg is duidelijk, de foto's maken het nog duidelijker. Je kunt stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.”
Niels

Je merkt al vrij snel resultaat
“Het is goed en duidelijk geschreven. Deze methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
"Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen. De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen."
H.S.

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Het was een pure verrassing
“Toen ik bestelde had ik eigenlijk geen idee. Het was een pure verassing. Het is duidelijk geschreven. Het beste vind ik de mogelijkheden.”
mvV

Het werkt!
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de R

Geen medicijnen meer slikken
“Ik bestelde met lage verwachtingen. De manual is echter heel gemakkelijk te lezen en toe te passen. Het beste is dat je het zelf kunt oplossen. Het aller beste is dat je geen medicijnen meer hoeft te slikken voor je problemen.”
I.V.

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Eenvoudig en direct toe te passen
“Deze methode is helder, eenvoudig en direct toe te passen, kort en krachtig. Gebruik van de foto’s geeft een duidelijk beeld om het toe te passen.”
Anoniem

Duidelijke uitleg
“De uitleg is duidelijk, de foto's maken het nog duidelijker. Je kunt je stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

Gemakkelijk te leren
“Het is gemakkelijk te leren. De foto’s zijn een bruikbare toevoeging om te zien hoe je de oefeningen moet doen.”
Ingrid

De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen
“Het is helder, instructief en eenvoudig. De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen.”
Peter te H

Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft
“Ik vind het instructief en eenvoudig toe te passen. Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft. De foto’s zijn een bruikbare toevoeging.”
ML.W.-S.

Het is een duidelijke en complete methode
“De opzet is duidelijk. Het is een duidelijke en complete methode. Door de focus op het lichamelijke van de emotionele klachten, is het eenvoudig toe te passen. De foto's laten alles duidelijk zien en geven daarmee meer zelfvertrouwen.”
J.M.V.

Het lijkt te werken
“ik vind het instructief. Het lijkt te werken.”
HH

Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van
“Het bestaat uit oefeningen die gemakkelijk zijn om te doen als je eenmaal het stappenplan in je hoofd hebt. Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van.”
MP

Klaar en simpel
“Toen ik bestelde was ik sceptisch, het leek me nogal hocus pocus, maar gezien de vele positieve reviews het proberen waard. Het zijn duidelijke stappen. Niet teveel overbodige uitleg. Klaar en simpel.“
B.R.

Heel goed opgebouwd
“Het is een compleet stappenplan. Heel goed opgebouwd in korte delen, die jezelf de kans geven de leerstof die je krijgt tot je door laten dringen voordat je verder gaat, je kunt het eerst nog een keer herhalen, iedereen leert niet even gemakkelijk.”
Jos

Duidelijk en instructief
“Het duidelijk en instructief. Hiermee lukt het me dan mijn ervaring los te koppelen van mijn emoties wat de ervaring oproept en een helicoptervieuw te behouden.”
Karina uit Enschede

Duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan
“Toen ik bestelde dacht ik dat het de moeite van het proberen waard kon zijn. Het is een duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan. De methode is gemakkelijk te implementeren.”
Linda, Rotterdam

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Simpele doeltreffendheid van de methode
“Het is duidelijk met een praktische waarde. Het beste is de simpele doeltreffendheid van deze methode.”
Aloys, Lage Mierde

Je kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

Tal van voorbeelden om je op weg te helpen
“Toen ik bestelde probeerde ik geen verwachtingen te hebben om teleurstelling te voorkomen, ik heb dus om de reden 'ik zie wel hoe het uitpakt voor mij' besteld. Het is geschreven in duidelijke taal met tal van voorbeelden om je op weg te helpen.”
IB Hengelo

Iedereen kan dit toepassen
“De methode is gemakkelijk uitgelegd. Je hoeft zeker geen dokter of zoiets te zijn om het toe te passen. Het beste is de eenvoud van het proces, iedereen kan dit toepassen.”
GDB

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste methode dat je beterschap belooft. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben bij het aanpakken van mijn angst.”
Anoniem

Oude angsten opgeruimd zonder het opnieuw te beleven
“Ik had lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. De manual is echter duidelijk en helder. Door de oefeningen ga je je beter voelen. Je oude angsten worden opgeruimd zonder het opnieuw te beleven.”
Evert

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. De manual is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat. Juist voor iemand met angsten is het goed dat je zelf aan de slag kan gaan.”
D-J

Het werkt echt, snel en effectief
“Het is zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. Deze methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen. Je hoeft alleen maar te voelen waar in je lichaam de energie vastzit.”
J. van VMet de foto's erbij is het echt duidelijk
“Je kunt het stappenplan makkelijk doorlopen en met de foto's erbij is het echt duidelijk. Ik heb het alles pas 1x doorlopen (gisteren). Gisteravond voelde ik me wel rustiger.”
Ingrid W

Duidelijk met de instructies met de foto's
“De instructies met de foto's erbij vind ik duidelijk. Sowieso ben ik er blij mee, het voelt goed om me even af te zonderen en met dit werk bezig te zijn en al het andere los te laten.”
Tineke v.d. B. Zwolle

Direct resultaten
“Grote voordeel is je kan er gelijk mee aan de slag, met direct resultaten.“
R.V.M., Lochem

Goed uitgelegd
“Alles wordt goed uitgelegd in stappen en steeds eindigt met een samenvatting. Ik ben er nog maar net mee begonnen, maar wat tot nu toe het beste vind is dat het ware (onderliggende) probleem mee word genomen en dat mis je vaak bij andere methodes.“
Imke S

Onmiddellijk mee aan de slag
“Het wordt duidelijk uitgelegd en je kan er onmiddellijk mee aan de slag.“
Greetje De G

Snel resultaat
“Het geeft snel resultaat, voelde me gelijk een stuk beter, heb amper meer last van hyperventilatie en angstaanvallen.“
Mariann

Duidelijk
“Het is duidelijk en te gebruiken op het moment dat het mij uitkomt.“
L.

Concrete methode
“Het geeft je een concrete methode in handen om zelf iets aan je stemming te doen Het is redelijk eenvoudig toe te passen.“
R.V.M., Lochem

Het werkt!
“Alhoewel ik nog maar kort bezig ben, het gevoel heb dat het werkt!“
Erma