EFT kloppunten

Waar zitten de EFT kloppunten regelmatig aan mij gevraagd. Voordat ik daar een antwoord op geef, eerste een korte EFT introductie.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen en blokkades in het energiesysteem van je lichaam.

Deze verstoringen en blokkades in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt en blijft voelen over bepaalde gebeurtenissen en situaties.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem.

Het ongedaan maken van de verstoringen in je energielichaam vindt plaats door het kloppen op uiteinden van energiebanen (meridianen). Deze meridianen bevinden zich verspreid over je lichaam.

Door je tijdens het kloppen van de meridiaanpunten, ook wel kloppunten genoemd, bewust te focussen op je probleem of een bepaald deel daarvan, wordt de blokkade in je energiesysteem opgeheven.

Het focussen doe je door een specifieke EFT affirmatie, ook wel 'EFT zin' genoemd, hardop te zeggen terwijl je een specifiek kloppunt aantikt of over een bepaalde plek op je lichaam wrijft.

In eerste instantie lijkt het EFT toepassen misschien een beetje vreemd, maar wanneer je de achterliggende gedachtes weet, dan wordt  het allemaal snel duidelijk voor je. 

Daarna ga je een aantal EFT kloppunten aantikken waarbij je ook EFT affirmaties hardop zegt.

De combinatie van het hardop benoemen waarvan je last hebt en de EFT kloppunten aantikken verhelpt de verstoringen in je energiesysteem. Zijn de verstoringen verdwenen, dan zullen je klachten verminderen en kunnen zelfs volledig verdwijnen.


EFT Kloppunten

EFT kloppunten in het EFT boek Pak je klachten aan met EFT.EFT kloppunten

Hiernaast zie je een overzicht van de EFT kloppunten. Deze punten worden ook wel EFT tapping punten genoemd.

Een EFT methode handleiding waarin deze duidelijk zijn uitgelegd, kan je hier vinden.

Ik heb mijn best gedaan om in die handleiding het EFT kloppen stap voor stap uit te leggen zodat iedereen met de EFT zelfhulpmethode aan de slag kan gaan.

Hoe pas je EFT toe hoef je niet meer te vragen na het lezen van dit EFT boek. Alles is duidelijk uitgelegd, inclusief de EFT zinnen en de EFT kloppunten.

De EFT kloppen methode heb je met de uitleg die ik je geef snel onder de knie. Met dit EFT boek kan jij EFT zelf leren.
Dat ook beroemdheden zoals Louise Hay EFT gebruiken is misschien nog niet algemeen bekend, maar ze doen het wel. Zelfs in de Formule 1 wordt EFT kloppen toegepast zoals je hier kunt zien.

EFT bij angst en spanning is heel effectief. Je kunt snel met EFT emoties loslaten. EFT therapie kloppen kan je voor heel veel verschillende zaken gebruiken zoals bijvoorbeeld, loslaten van negatieve emoties, pijn bestrijding en afvallen. EFT therapie rouwverwerking kan je helpen om iets gemakkelijker door het rouwproces te gaan.

Je kunt ook EFT voor afvallen toepassen. Meer informatie over hoe afvallen met EFT gaat kan je hier lezen.

Door de eenvoud van de EFT klop methode is het voor iedereen mogelijk om EFT toe te passen. Want je kunt al snel EFT zelf leren met een EFT boek.

Als je wilt weten hoe effectief EFT is, lees dan deze 50+ EFT kloppen ervaringen. Er is inmiddels veel EFT wetenschappelijk onderzoek gedaan waarin keer op keer wordt bewezen dat het EFT kloppen werkt.

Ik hoop dat  ik met deze EFT kloppen uitleg iets duidelijker heb kunnen maken wat EFT kloppen is en wat je er allemaal mee kunt bereiken.

Pas de EFT methode toe en voel je weer goed!Pak je klachten aan met EFT

EFT kloppunten duidelijk beschreven in Pak je klachten aan met EFT

Stap voor stap vertel ik je in deze manual hoe jij de EFT methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw klachten aan te pakken.

Iedereen kan EFT toepassen!

Bestel Nu 

Tijdelijk nu €10,00 korting!
Klik hier nu voor meer info
Hoe werkt EFT tapping?

"Hoe werkt EFT tapping?" wordt nog wel eens aan mij gevraagd. Het is gebleken dat wanneer je je focust op hetgeen je dwarszit, bijvoorbeeld een angst, dit benoemd én tegelijkertijd specifieke meridiaanpunten aantikt, de gevoelens over het geen je dwarszit sterk verminderen.

Dit aantikken wordt in het Engels tapping genoemd. De EFT punten worden ook wel EFT tapping punten genoemd.


Wat is Emotional Freedom Technique?

Emotional Freedom Techniques, EFT, is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen en blokkades in het energiesysteem van je lichaam.

Deze verstoringen en blokkades zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt en blijft voelen over bepaalde gebeurtenissen en situaties.

Het ongedaan maken van de verstoringen in je energielichaam vindt plaats door het kloppen op uiteinden van energiebanen (meridianen). Deze meridianen bevinden zich verspreid over je lichaam en worden ook wel kloppunten genoemd.

Emotional Freedom Techniques werkt snel en de werking ervan is wetenschappelijk bewezen.

EFT kan je voor vele toepassingen gebruiken. Je kunt zelfs EFT voor afvallen gebruiken.


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.

Sitemap


Home


EFT info

Disclaimer EFT Kloppunten 

Show / Hide
Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan HeeringJan Heering, Master Coach met bijna 20 jaar EFT ervaring