EFT tapping ervaringen

50+ EFT tapping ervaringen

Hieronder kan je zelf de EFT tapping ervaringen van meer dan 50 mensen lezen die EFT zelf hebben gebruikt om hun klachten snel op te lossen.Jan Heering over EFT tapping ervaringen.Jan Heering, Master Coach, werkt al bijna 20 jaar met EFT

Naar mijn mening is EFT een fantastische snelwerkende methode die eenvoudig toe te passen is.

Je hoeft echter niet te geloven wat ik erover vertel, lees zelf wat anderen erover zeggen.EFT tapping ervaringen

EFT is op alle momenten van de dag toe te passen
“Mijn verwachtingen waren laag toen ik ‘Pak je klachten aan met EFT’ bestelde. Ik moet echter zeggen dat de manual duidelijk is en dat alles helder is uitgelegd. Deze methode kan je op alle momenten van de dag toe te passen en kost niet veel tijd.”
JVL

Je kunt zelf binnen 5 minuten aan je problemen gaan werken
De EFT methode wordt duidelijk en begrijpelijk opgelegd zodat je de instructies kan opvolgen. Het werkt echt. Het beste aan het boek is dat je zelf binnen 5 minuten aan je problemen kan gaan werken. “
J.J.M, Zwaanshoek

 Je merkt al vrij snel resultaat
“Pak je klachten aan met EFT is goed en duidelijk geschreven. De EFT methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke

Dat een ogenschijnlijk simpele manier zo effectief kan zijn
“De manual is helder geschreven, toegankelijk in opbouw. Het beste aan EFT is dat het op een ogenschijnlijk simpele manier zo effectief kan zijn en dat je het zelf kunt doen.”
Will, Den Haag

De EFT methode is kort en krachtig
“Toen ik bestelde had ik lage verwachtingen. Ik had niet verwacht dat het zo makkelijk en snel ging, kortom: helemaal goed. Niet moeilijk, heel duidelijk. Vooral dat de heer Heering na dit allemaal nog steeds veel aandacht besteed is helemaal geweldig!!! De EFT methode is kort en krachtig.”
Ayfer Simsek, Maassluis

Praktische manier waarop je emoties / problemen kan aanpakken
“De wetenschappelijke onderbouwing en de positieve reacties deden mij besluiten om het aan te schaffen. De manual is overzichtelijk, duidelijk en niet te lang. Het beste van EFT is de praktische manier waarop je emoties / problemen kan aanpakken. Het kost niet veel tijd om er mee aan de slag.”
S. Postma, Leeuwarden

EFT maakt al direct veel los op emotioneel gebied
“De Pak je klachten aan met EFT manual is snel toepasbaar. Prettig dat er met extra mailtjes ondersteuning geboden blijft worden. EFT maakt al direct veel los op emotioneel gebied zonder dat daar redenatie aan te pas komt.”
Jory M., Hoofddorp

Zelfhulpmethode is waarmee je direct aan de slag kan gaan

“De manual is duidelijk geschreven en heeft goede afbeeldingen als voorbeeld. Het beste aan EFT is dat het een zelfhulpmethode is waarmee je direct aan de slag kan gaan.”
A vde B, Den Haag

EFT is makkelijk toe te passen
“De Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk geschreven en goed te begrijpen. De EFT methode blijkt makkelijk toe te passen te zijn.”
Geertje-v

Het beste aan de EFT methode is de simpele manier waarop alles gaat
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. Een aantal jaren geleden was ik door een therapeut al gewezen op EFT. Toen had ik het wel een aantal keren gedaan, maar dat verwaterde omdat ik het niet allemaal goed wist. Deze manual is echter duidelijk van opzet. Er worden voorbeelden getoond, daardoor wordt alles een stuk duidelijker.

Het beste aan de EFT methode is de simpele manier waarop alles gaat. Het is zo makkelijk, dat je eigenlijk eerst denkt dat dat nooit kan helpen.

Als ik nu 's avonds naar bed ga, doe ik ook eerst een rondje EFT om me te ontspannen en daar slaap ik heerlijk op.

Ook is het fijn dat je later emails krijgt met tips om door te gaan. Ik schoof het namelijk steeds voor me uit omdat ik het zo moeilijk vond, totdat ik in jouw email las dat je dit. uitstel gedrag aan kon pakken.

Dit heb ik gedaan en ik ben met EFT aan de gang gegaan, maar ook met een heleboel andere dingen die ik liet liggen.”
Yvonne

Super om zo snel te ervaren dat EFT écht werkt
“Ik heb het een en ander gelezen en het werkte meteen bij mij. Super om zo snel te ervaren dat EFT écht werkt. Dank je wel!

Het beste aan de manual is de uiterst duidelijke beschrijving d.m.v. plaatjes met de drukpunten. Je pikt het op deze manier makkelijk op en kun t het overal toepassen als je het nodig hebt.

Het beste aan EFT methode is dat het makkelijk te begrijpen is. Je kunt het achter je computer uitproberen. En je daardoor beter concentreren dan wanneer je het uit een boek moet halen.”
Diana S. - IJhorst


Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen.

De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het boek is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. ","Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen.
H.S.

Duidelijk en to the point
De manual is duidelijk en to the point. Door de oefening kom je tegelijk dicht bij jezelf.”
Kitty, Nieuwegein

Meteen de eerste avond begon ik aan de EFT methode en merkte verbetering
"Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond toen ik bestelde. Ik vond Jan Heering en de EFT techniek tijdens het googlen en besloot de manual aan te schaffen. Ik kamp met dwanggedachten en sinds kort kan ik daardoor moeilijk functioneren. Er moest wat gebeuren! De manual is geschreven in normale begrijpbare taal en is duidelijk en overzichtelijk. Verder vond ik de samenvatting erg bruikbaar na elk hoofdstuk. Ik vond de opvolg emails die ik heb ontvangen trouwens ook erg goed....het motiveerde mij om er lekker mee door te blijven gaan. Meteen de eerste avond begon ik aan de EFT methode en merkte verbetering. Wat ook in de opvolg emails staat beschreven ‘je staat er niet meer allen voor’!”
Martin, Perth Australie

Het werkt
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de Ruiter

EFT laat mij ontspannen en tot rust komen
“De balans oefeningen die je hersenen goed stellen zijn mijn favoriet. EFT laat mij ontspannen en tot rust komen zodat ik weer redelijk helder kan denken.”
K van Essen Heino

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.” Niels

Meer EFT tapping ervaringen

Simpel en overal te doen

De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Heel erg boeiend en duidelijk
“De manual is duidelijk en heel erg boeiend. De methode is goed aan te leren en over te brengen.”
Maria Lelystad

Iedereen kan EFT toepassen
“De methode is gemakkelijk uitgelegd. Je hoeft zeker geen dokter of zoiets te zijn om het toe te passen. Het beste is de eenvoud van het proces, iedereen kan EFT toepassen.”
GDB

Duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan

“Toen ik de manual bestelde dacht ik dat het de moeite van het proberen waard kon zijn. Het is een duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan. De methode is gemakkelijk te implementeren.”
Linda, Rotterdam


Ik heb het idee dat ik de goede kant op ga

Het is een duidelijke manual met meerdere mogelijkheden, zodat je kan zoeken wat bij jou past/werkt. Mijn voorkeur gaat naar het ‘Snel EFT’. In mijn situatie zijn er vaak mensen in de buurt, zodat ik niet uitgebreid bezig kan zijn met EFT. Ondanks dat ik er niet heel veel tijd aan besteed werkt het wel door in mijn onderbewuste en heb ik het idee dat ik de goede kant op ga.”
FdL

Simpele doeltreffendheid van de methode
“De manual is duidelijk met een praktische waarde. Het beste is de simpele doeltreffendheid van deze methode.”
Aloys, Lage Mierde

Het werkt en ben hier erg blij mee
“Toen ik deze manual kocht om aan mijn onzekerheid te werken was is vol Interesse en hoopvol. De manual is duidelijk. Je kunt er zelf mee aan de slag en kunt ontdekken welke diepere oorzaken er zijn voor de huidige klachten. Met deze methode zijn er weinig stappen nodig om je beter te voelen. Het beste vind ik dat het beter voelen niet altijd via gesprekken hoeft te gaan maar dat er ook andere manieren zijn zoals het energie systeem. Desondanks ben ik mij ervan bewust dat het werken met je eigen energie systeem nog veraf staat bij veel mensen, dit vind ik erg jammer. Ik sta open voor de EFT methode, het werkt en ben hier erg blij mee.”
Trees Sikkens Zwijndrecht

Eenvoudig en snel toepasbaar
“Ik was nieuwsgierig toen ik bestelde. De methode is eenvoudig en snel toepasbaar, Ik heb geen tijd ( maak geen tijd) om bv uren te mediteren. Het beste van deze methode is het praktische ervan, zowel in gebruik als de oefeningen zelf. Ik waardeer vooral de rust die het mij in korte tijd geeft.”
MdK Nijmegen

Je wordt helderder en voelt je fitter
“De Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk en to the point. Met deze methode wordt je hoofd helderder en voel je je fitter.”
J.G.

Je kunt deze methode alleen en thuis doen
“Ik was geïnteresseerd en nieuwsgierig toen ik bestelde. De methode is op heldere manier beschreven. Je kunt deze alleen en thuis doen. Zonder ellenlange gesprekken, die kan ik momenteel niet aan. Ik denk nog steeds, zou ik het wel goed doen, omdat de technieken zo erg eenvoudig lijken.”
Henny Grootte, Groningen

Vrij eenvoudige methode
“Toen ik bestelde zocht ik aanvulling op wat ik inmiddels al weet van EFT. De manual is duidelijk. er wordt veel behandeld en goed stapsgewijs. De EFT methode biedt een voor veel klachten te gebruiken vrij eenvoudige methode.”
JB

Direct resultaat
“Ik had hoge verwachtingen toen ik de Pak je klachten aan met EFT manual bestelde. De manual bleek heel duidelijk te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de methode werkt. Het beste aan deze methode is dat je direct resultaat kan merken.”
V.A.

Ik vind het een wonder
“Ik had al aan EFT gedaan maar wilde nu een compleet pakket printen ipv een cursus doen of steeds op internet zoeken naar tips. De manual is duidelijk en in goed begrijpelijke taal geschreven. Het beste van EFT vind ik dat je zelf aan de gang kunt gaan met je problemen en dat het dan ook nog werkt. Iik vind het een wonder. Jan zijn methode is relatief kort en duidelijk en de afbeeldingen in de manual zijn heel prettig.”
Ilse, Noord-Scharwoude

Het heeft gewerkt
Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. De manual is duidelijk. Door de overzichtelijkheid ben je geen tijden bezig om er achter te komen hoe het werkt. En belangrijker, het heeft gewerkt. Of dat nu autosuggestie is of niet, dat maakt me niet uit. Ik ben wel erg benieuwd of het resultaat blijvend is. Bedankt !”
Huib KoningOveral toe te passen
“De manual is duidelijk en helder met stap voor stap uitleg. Deze methode is overal toe te passen en geeft direct rust.”
Marco, Nijmegen

In elke situatie toepassen
“Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik Pak je klachten aan met EFT bestelde. De manual is echter duidelijk. Het beste van de EFT methode is dat je het zelf in elke situatie kan toepassen.”
Chiro van den Bos, AmsterdamJe kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in deze manual zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

Snel zelf toe te passen met snel resultaat
“Met hoge verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. Deze bleek zeer duidelijk te zijn. De EFT methode is snel zelf toe te passen en geeft snel resultaat.”
Bianca Dekker, OosterbeekEr treedt duidelijk verlichting op
“De manual is duidelijk met duidelijke aanwijzingen waar de kloppunten liggen. Deze methode is gemakkelijk te doen, er treedt duidelijk verlichting op.”
Ingrid Jeuring, Ter Apel

Het werkt vrijwel altijd
“Ik ben al geruime tijd in het bezit van al het EFT cursusmateriaal van Gary Graig op DVD en CD, dus ik kon dan ook niet verrast worden toen ik bestelde. De Pak je klachten aan met EFT manual blijkt echter duidelijk te zijn. Het beste is de beknoptheid. De EFT methode werkt vrijwel altijd.”
Mr. W. BijlEcht het probleem aanpakt
“Het is een duidelijke manual waarin alles duidelijk en begrijpelijk geschreven is. Het beste van de EFT methode is dat je echt het probleem aanpakt.”
IA

Overzichtelijk en goed leesbaar
Ik had lage verwachtingen toen ik de Pak je klachten aan met EFT manual bestelde. De manual bleek echter duidelijk te zijn. Het beste is dat het overzichtelijk is en goed leesbaar. Daarnaast is de eenvoud van de methode een pluspunt.”
I.P., AssenJe kunt de EFT methode overal toepassen
“Met lage verwachtingen heb ik de Pak je Klachten aan manual besteld. De manual is echter duidelijk. Het beste eraan is dat het kort en bondig is. Het beste aan de EFT methode is dat je het overal kan toepassen.”
Ann Meulebroeck, Brugge

Het gaat elke dag een stukje beter
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. De manual is duidelijk en heeft een goede lay-out waarmee je goed kan werken. Het beste aan de EFT methode vind ik dat ik rustig, in mijn eigen tijd, de methode kan toepassen. Sinds ik het toepas gaat het elke dat een stukje beter.”
Gury, Den HelderEFT is verbluffend eenvoudig
“Met gemengde gevoelens heb ik besteld, juichverhalen kom je overal op het internet tegen. De manual is duidelijk en realistisch van opzet. De EFT methode is verbluffend eenvoudig.”
EHEFT geeft je de macht over je eigen emoties weer terug
“Pak je klachten aan met EFT is overzichtelijk, gedegen van opzet met weinig flauwekul en direct to the point. Het beste aan de EFT is dat het je de macht over je eigen emoties weer terug geeft. Je hebt niemand nodig die het voor jou doet want je kunt het zelf.”
Marcel de Jong, Amstelveen

EFT is een enorm handige tool die ik inmiddels vaak gebruik en me zeker helpt
“Ik was vooral nieuwsgierig toen ik de Pak je klachten aan met EFT ging bestellen. In de manual wordt duidelijk uitgelegd hoe EFT werkt. Bij de dagelijkse kleine dingen die me belemmeren geeft het EFT verlichting als het even lastig is. EFT is een enorm handige tool die ik inmiddels vaak gebruik en me zeker helpt.”
Carla Wiertz, Monnickendam

Ik vind het wonderbaarlijk dat het zo snel helpt
“Mijn verwachtingen over Pak je klachten aan met EFT waren van te voren laag. De opzet van de manual is echter duidelijk. het beste van de manual vind ik dat er op aangedrongen wordt om er gewoon mee te beginnen en niet dat er eerst gezegd wordt van lees alles 100x door en kijk wat je kunt gebruiken. Ik vind het wonderbaarlijk dat het zo snel helpt. Ik had het boek aangeschaft omdat ik veel last heb van angstaanvallen. maar ik gebruik het nu ook bij hoofdpijn en als ik me ongemakkelijk voel. het is net dat steuntje in de rug wat zo veel vertrouwen wekt dat ik weer dingen kan doen.”
Anneloek, Oud-BeijerlandEFT is voor iedereen en overal toepasbaar
“De methode is duidelijk omschreven en met de tekeningen eenvoudig gemaakt. EFT is makkelijk en goed toe te passen en kost weinig tijd en investering. Dus EFT is voor iedereen en overal toepasbaar.”
Bianca

Geen medicijnen meer slikken
“Ik bestelde met lage verwachtingen. De manual is echter heel gemakkelijk te lezen en toe te passen. Het beste van de manual is dat je het zelf kunt oplossen. Het aller beste is dat je geen medicijnen meer hoeft te slikken voor je problemen.”
I.V.

De EFT methode is makkelijk toe te passen
“Toen ik bestelde had ik geen idee wat ik kon verwachten. De opzet van de manual is duidelijk en de EFT methode is gemakkelijk toe te passen.”
Dolly

Eenvoudige methode met grootse resultaten!
“De manual is duidelijk van opzet. Je kunt EFT snel uitvoeren met de manual en hoeft daarbij niet te twijfelen. Het beste aan de manual is de eenvoudige opzet. De EFT methode is niet gecompliceerd en zelfs geschikt voor kinderen. Een heel eenvoudige methode met grootse resultaten!”
BDuidelijke uitleg
“Toen ik Pak je klachten aan met EFT ging bestellen was het een gok. Het beste van de manual zijn de eenvoudige bewoording en duidelijke uitleg. De EFT methode is goed te volgen stap voor stap.”
Carole, Lelystad

EFT is gemakkelijk te leren en geeft snelle resultaten
“De opzet van de manual is duidelijk. De uitleg is eenvoudig, duidelijk, zonder al te veel theoretisch achtergrond materiaal. Het beste aan EFT is dat het gemakkelijk te leren is, op vele gebieden toepasbaar is en de snelle resultaten.”
Sjoerd van der Meer, Sumar

Nog meer EFT tapping ervaringen

EFT is simpel

“Met hoge verwachtingen heb ik Pak je klachten aan met EFT besteld. Het beste aan Pak je klachten aan met EFT is het taalgebruik. Het beste aan de EFT methode is dat het simpel is.” Kees


Eenvoudig toe te passen
“De opzet van Pak je klachten aan met EFT is duidelijk. De manual is direct te lezen. De EFT methode is eenvoudig toe te passen.”
J.v.K


Duidelijk uit te voeren methode

“Toen ik ging bestellen wist ik niet wat ik ervan kon verwachten. Via internet had ik al het een en ander gelezen over EFT en filmpjes op Youtube gekeken en ik was nieuwsgierig naar de manual. De opzet van de manual is duidelijk. Het is overzichtelijk en prettig om te lezen. Het beste aan de manual is dat je je erg gestimuleerd wordt om zelf aan de gang te gaan. De EFT methode is een duidelijk uit te voeren methode.”
M.J.J. Paus, Den BoschGemakkelijke manier van toepassen
“De opzet van Pak je klachten aan met EFT is zeer duidelijk. Het beste aan de manual is de eenvoud. Het beste aan de EFT methode is de gemakkelijke manier van toepassen.”
MJH

Heel snel verbetering
“Pak je klachten aan met EFT is duidelijk van opzet. Met EFT merk je eigenlijk heel snel (meestal binnen 1 dag) verbetering.”
J.R.


En nog meer EFT tapping ervaringen

EFT is snel toepasbaar en effectief
“Toen ik bestelde was ik nieuwsgierig naar de methode, ik was er niet mee bekend. Pak je klachten aan met EFT is duidelijk van opzet, is prettig leesbaar en toegankelijk. EFT is snel toepasbaar en effectief. Compliment voor de navolgende mailtjes met tips. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd.”
Estella S.

Manier om je zelf te helpen die je thuis kunt doen
“Met hoge verwachting heb ik de manual bestel. Het is een manier om je zelf te helpen die je thuis kunt doen. Het beste zijn de beschrijving en de foto’s.”
Aleida Veltman-op de Weegh, DronrijpSnel en gelijk toepasbaar
“De opzet van de Pak je klachten aan manual is duidelijk, ook door de foto’s van de energiepunten. EFT werkt snel en is gelijk toepasbaar.”
MGoed en helder toegelicht
“Mijn verwachtingen zijn en waren best wel hoog toen ik bestelde, je hoopt natuurlijk hier doorheen te komen. Ik vind de manual heel duidelijk en het leest zo makkelijk weg. Het wordt allemaal simpel aangegeven waardoor je dus ook beter opslaat wat je leest. Ik ben pas met EFT begonnen maar ik vind het allemaal goed en helder toegelicht en dat maakt het leuk.”
anoniem

EFT Technieken duidelijk omschreven
“Toen ik bestelde was ik benieuwd naar de inhoud. De opzet van de manual is duidelijk. De EFT technieken zijn ook duidelijk omschreven.”
Marit

EFT is eenvoudig en snel toe te passen
“De uitleg in de manual is duidelijk. Het beste aan de EFT methode is dat het eenvoudig is en snel toe te passen.”
A.B. te Landgraaf

Je kunt het snel toepassen
“De opzet van de manual is duidelijk met een beknopte uitleg. EFT is een methode die je snel kunt toepassen.”
F. K.

EFT is een prima methode
“Ik was er snel van overtuigd dat deze methodiek weleens de oplossing voormijn probleem kon zijn. De manual is duidelijk van opzet, alles wordt goed beschreven en er zijn foto's opgenomen ter ondersteuning van de technieken. EFT is een prima methode maar je zult er wel iets voor moeten doen. Het komt niet 'aanwaaien'.”
P.P.L.

Eenvoudig, rustgevend en overal toe te passen
“Uit nieuwsgierigheid ben ik eraan begonnen. De manual is duidelijk van opzet. De EFT methode is eenvoudig, rustgevend en overal toe te passen. Het geeft je een gevoel van hersteld evenwicht.”
Heleen

De EFT methode is toegankelijk en makkelijk toe te passen
“Toen ik bestelde waren mijn verwachting waren redelijk neutraal omdat ik niet wilde dat het tegenviel. De manual leest is duidelijk en leest erg makkelijk. Je hoeft geen hele lappen tekst door te lezen, voordat je kunt beginnen. De EFT methode is toegankelijk en makkelijk toe te passen.”
Irene

Overal op ieder moment te gebruiken
“Pak je klachten aan met EFT is makkelijk leesbaar. De EFT methode is effectief en overal op ieder moment te gebruiken.”
Bs EindhovenBestel voor de Pak je klachten aan met EFT manual en ontvang GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.

Bonus 2
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)


Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Klik NU hier
voor meer informatie
EFT tapping ervaringen van bekend schrijfster

Eén van de bekende personen die inmiddels ook EFT gebruikt is Louise Hay. Louise Hay is bekend schrijfster van non-fictieboeken op het gebied van persoonlijke groei. 

Zij is bekend geworden met haar boek 'Je kunt je leven helen'. Andere veel gelezen boeken van haar zijn 'Gebruik je innerlijke kracht' en 'Heel je lichaam'. Je kunt hier meer over Louise Hay EFT tapping ervaringen lezen

De werking van EFT is inmiddels wetenschappelijk bewezen in vele onderzoeken. Als je daar meer over wilt weten, dan kan hier meer lezen over EFT wetenschappelijk bewezen.

Wat is EFT wordt regelmatig aan mij gevraagd. Ik vertel dan iets in de trant van: EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. EFT is een methode waarbij verstoringen en blokkades in het energiesysteem van je lichaam, die de oorzaak zijn van je emotionele klachten, worden weggenomen.

Deze verstoringen en blokkades in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige)negatieve emoties voelt en blijft voelen over bepaalde gebeurtenissen en situaties.

Deze verstoringen verhinderen ook dat je deze negatieve emoties kunt loslaten en zorgen daardoor voor een disbalans in je energiesysteem.

Het ongedaan maken van deze verstoringen in je energielichaam vindt plaats door het aantikken van uiteinden van energiebanen (meridianen). Deze uiteinden van de energiebanen worden bij EFT tapping punten, kloppunten en drukpunten genoemd. De tapping punten bevinden zich verspreid over hoofd en lichaam.

Door je tijdens het aantikken van de tapping punten bewust te focussen op je probleem door een specifiek zin (ook wel de EFT zin of EFT affirmatie genoemd) hardop zegt, wordt de blokkade in je energiesysteem opgeheven.EFT tapping toepassingen

Uit vele duizenden EFT ervaringen die de EFT therapeuten wereldwijd hebben opgedaan blijkt dat  EFT vele vele toepassingen heeft.

Natuurlijk werkt EFT goed voor emotionele problemen zoals angst, stress, trauma, ect. EFT therapie tappen werkt echter ook bij fysieke klachten, je kunt er ongewenste overtuigingen mee veranderen, sportprestaties verbeteren en succesvoller zijn in het ondernemen en in je leven. EFT therapie rouw verwerking is ook één van de vele EFT toepassingen.

EFT voor afvallen is ook een van doe toepassingen waarvoor je de Emotional Freedom Techniques kunt gebruiken.  Wil jij ook iets aan je overgewicht doen op een manier die wél werkt? Waarbij de oorzaken van al dat extra gewicht voor eens en altijd worden opgelost? Ga dan nu naar EFT voor afvallen


EFT tapping ervaringen  - EFT Choices

Door de jaren heen zijn er een aantal variaties van EFT verschenen. De bekende EFT-er Patricia Carrington, die veel met Gary Craig, de bedenker van EFT, heeft samengewerkt heeft zelf een variatie op EFT ontwikkeld die zij EFT Choices heeft genoemd.

Deze variatie is naar mijn mening een heel goede aanvulling op de basis EFT methode en de Choices EFT tapping ervaringen zijn heel goed. Je kunt hier meer lezen over de EFT Choices methode

Ik krijg wel eens de vraag als EFT wetenschappelijk bewezen is. Door de jaren heen zijn er veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan over de werking en effectiviteit van de EFT methode.

Hierbij is keer op keer gebleken dat de EFT tapping techniek betere resultaten geeft dan gangbare therapieën. Het groet bijkomende voordeel is van de EFT methode is dat het ook gebruikt kan worden als een zelfhulpmethode. Je kunt er snel mee aan de slag om je klachten aan te pakken.Entire contents EFT tapping ervaringen  copyright © Morpheus Instituut.
All rights reserved.

Morpheus Emotionele Bevrijding Home


Sitemap


EFT informatie


EFT hoogtevrees


Disclaimer EFT tapping ervaringen

Show / Hide
Show / Hide

Pak je klachten aan met EFT

EFT boek Pak je klachten aan met EFT


Klik nu voor meer informatie

Tijdelijk nu €10,00 korting