Door faalangst misselijk?

Door faalangst misselijk

Faalangst misselijk

Door faalangst misselijk worden is niet nodig. Wanneer je zoveel last hebt van faalangst dat je last krijgt van misselijkheid, dan wil vast van je angst om te falen af.

Ik zal je vertellen wat de oorzaak van angst om te falen is en hoe je deze angst, en daarmee de oorzaak van je misselijkheid snel kunt oplossen.

Maar voordat ik dat uitleg geef ik je een korte opsomming van de adviezen die vaak worden gegeven om faalangst op te lossen en zal ik aangeven waarom deze adviezen niet werken.

Faalangst tips en waarom deze meestal niet werken

Op het internet zijn vele faalangst tips te vinden. Helaas werken deze adviezen om je angst te verminderen amper of in het geheel niet. Waardoor je door faalangst misselijk blijft worden.

Ik heb een aantal van de meest gegeven tips hieronder voor je op een rijtje gezet.

Daarna leg ik uit wat de onderliggende oorzaak van faalangst is en hoe je deze angst het beste kunt aanpakken.

 • Praten over je faalangst.
  Er zijn sites waarop je kunt lezen dat je beter voor je angst kunt uitkomen en dat er over te praten je minder last zou hebben van je angst.

  Het over je angst praten kan je dan wel, voor even, het idee geven dat je er minder last van hebt. Echter, wanneer het dan weer zover is dat je iets moet presteren, dan blijkt je angst nog steeds te bestaan.

 • Onderdrukken van je angst.
  Het kan zo zijn dat je uit alle macht probeert om je faalangst te onderdrukken en het gewoon maar te gaan doen.

  Helaas werkt echter alleen maar tegen je. Je angst gaat hierdoor echt niet weg en minder misselijk worden doe je hierdoor ook niet.

 • Alternatieve therapieën
  Er zijn op het internet vele alternatieve therapieën en remedies te vinden die zouden helpen om faalangst te verminderen. Helaas werken de meeste hiervan slechts langzaam of in het geheel niet.

 • Pillen tegen faalangst
  In sommige gevallen kan de huisarts medicatie voorgeschreven om je hevige angstgevoelens te verminderen. Dit zijn dan vaak benzodiazepinen die angst verminderende eigenschappen hebben. Voorbeelden hiervan zijn diazepam, alprazolam en lobazam.

  Pillen tegen faalangst hebben echter bijwerkingen. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van concentratieproblemen, slaperigheid en geheugenverlies.Faalangst oorzaak

Het is gebleken dat de onderliggende oorzaak van je faalangst onverwerkte emoties zijn.

Deze onverwerkte emoties zijn de reden dat er in het energiesysteem van je lichaam verstoringen ontstaan.

Heb je geen last van verstoringen in je energiesysteem, dan voel jij je opgewekt en ben je vol energie. Je hebt dan zeker geen last van angsten die iedere keer weer opspelen.

Zijn er daarentegen verstoringen in het energiesysteem van je lichaam, dan krijg je last van angstklachten. Daardoor wordt je door faalangst misselijk.

Als gevolg van die verstoringen in je energiesysteem last blijft houden van je faalangst.

Wat je er ook aan doet om er van af te komen.

Daarom helpt faalangst hulp in de vorm van de op het internet gegeven adviezen ook niet.

Want de oorzaak van je faalangst, de verstoringen in je energiesysteem, worden niet door het opvolgen van deze adviezen opgelost.

Worden echter de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam echter wél verholpen, dan ben jij vlugge manier van je angst om te falen verlost.

Er is een oplossing om je faalangst snel aan te pakken, namelijk……………………


Klik hier voor
faalangst oplossingenAls gevolg van Faalangst kan je last krijgen van allerlei faalangst symptomen. Voorbeelden hiervan zijn misselijkheid, maagklachten, hartkloppingen, zweten, trillen en vaak naar het toilet moeten.

Daarnaast kan je ook last krijgen van psychische faalangst symptomen zoals geïrriteerdheid, uitstelgedrag, piekeren en concentratieproblemen.

Faalangst afrijden komt vaak voor. Maar ook faalangst scriptie, faalangst afstuderen, faalangst examen en faalangst school.Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.

sitemap


Home


Faalangst overwinnen


wikipedia


Disclaimer faalangst misselijk


Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering faalangst coach