Stop Negatief denken

Stop negatief denken met eenvoudige oefening
Stop negatief denken is simpel met behulp van eenvoudige oefeningen waarmee negatieve gedachten snel en gemakkelijk te stoppen zijn.

Een voorbeeld van deze methodes is de 'Stop Negatieve Gedachten Oefening' die je hieronder kunt lezen.

Pas deze oefening voor het negatief denken doorbreken toe, en voel je weer goed!

Stop Negatieve denken met de
Stop Negatieve Gedachten Oefening

 • Stap 1.
  Word je bewust van je negatieve gedachten
 • Stap 2.
  Zeg hardop (of als het in anders kan, in jezelf): “Stop”!  Dit zal in de meeste gevallen voldoende zijn om je negatieve gedachtes te stoppen. Is dit niet voldoende, doe dan het volgende:
 • Stap 3.
  Het omzetten van negatief naar positief. Zeg in jezelf: “Ik denk nu aan …….(de negatieve gedachte), maar ik kies ervoor om te denken aan …………(het positieve waaraan je wilt denken).

 • Stap 4.
  Herhaal je nieuwe positieve gedachte aan aantal keer.


Stop negatief denkenWil jij weten hoe je snel en eenvoudig negatieve gedachtes kunt oplossen? Ga dan naar …………


Vrij van Negatieve Gedachten

Nu tijdelijk €5,00 korting!

Negatief denken tips

Tips tegen negatief denken kan je op deze pagina hierboven lezen. Met de oefeningen die ik beschrijf in 'Vrij van negatieve gedachten' kan jij negatief denken doorbreken.

Gevolgen van negatief denken zijn, onder andere, focus op het negatieve waardoor je de mooie aspecten van het leven niet meer ziet en beseft.

Ben je moe negatief denken zal dan ernstiger vormen aannemen. Zorg er daarom voor dat je voldoende rust neemt en voldoende eet. Wanneer je te weinig eet en je bloedsuikerspiegel daardoor te ver is gedaald, dan voel je je niet zo goed en ziet het leven er niet zo mooi meer uit.

Alleen negatief denken is geen fijne manier om door het leven te gaan. Probeer dit zo snel mogelijk te stoppen. Ook als je steeds negatief denken moet. Stop je negatieve denken!

Negatief denken veranderen kan heel goed als je je maar bewust bent van je gedachten en bereid bent om keer op keer het negatief denken ombuigen toe te passen.

Dwangmatig negatief denken

Dwangmatig negatief denken kan je tegengaan door bewust te zijn van wat je aan het doen bent en iedere keer weer negatief denken doorbreken. Keer op keer weer. Totdat die vervelende gedachten niet meer terugkomen.

Minder negatief denken is fijn. Het is nog fijner als dat soort gedachtes helemaal verdwenen zijn natuurlijk. Het begint met bewustwording. Bewust zijn van je gedachtes. Bewust worden dat ze niet fijn zijn. En bewust zijn van de mogelijkheid dat er iets aan te doen is.

Hoe fijn zal het zijn om heel negatief denken te stoppen? Net negatief denken. Hoe heerlijk is dat? Ga er iets aan doen. Zo snel mogelijk!

Ook als je vast in negatieve gedachten zit is er toch iets aan te doen.


Wil jij weten hoe je snel en eenvoudig negatief denken stoppen kunt? Ga dan naar …………


Vrij van Negatieve Gedachten

Nu tijdelijk €5,00 korting!Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.sitemap


homepage


wikiDisclaimer stop negatief denken