De wet van de Aantrekkingskracht
werkt zo wel

De wet van de aantrekkingskracht is een universele wet waarmee jij in staat bent het leven van je dromen te creëren.

Deze wet gaat ervan uit dat ‘gelijken elkaar aantrekken’.

In andere woorden datgene wat jij in je leven ervaart, heb je (bewust of onbewust) gecreëerd met je gedachtes en gevoelens.

Je hebt dit waarschijnlijk ook zelf ervaren; wanneer 'je negatief' denkt, dan komt daar alleen maar meer negativiteit uit voort. Dit wordt ook wel de self fulfillling prophecy genoemd.

Je trekt zaken aan waarop jij je aandacht richt. Dus als jij iets ‘niet wit'of 'wilt vermijden', dan trek jij datgene juist aan.Het geheim waarom de 'Wet van de Aantrekkingskracht vaak niet werkt

Ik krijg regelmatig te horen dat de ‘Wet van de Aantrekkingskracht’ niet werkt of niet lijkt te werken. Of dat het wel heel lang duurt, voordat hetgeen dat je wilt aantrekken verschijnt.

De oorzaak hiervan is dat je meestal gefocust wordt op dat wat je nodig hebt. Wanneer je hier van uit gaat dan is er een onderliggend gevoel van gebrek of tekort.

Wanneer je zo de ‘Wet van de Aantrekkingskracht’ toe probeert te passen, creëer je een groter gebrek of meer wanhoop in plaats van overvloed, voldoening en vreugde.

Creëer het leven van je dromen

Door de principes van de ‘Wet van de Aantrekkingskracht’ te combineren met de kracht van EFT is het mogelijk om op een manier die wel werkt het leven van je dromen te creëren.

In de manual 'Creëer het leven van je dromen met Aantrekkingskracht EFT' leg ik uit hoe jij je bewust kunt worden van datgene wat goed voor jou voelt.

En hoe jij dat kunt gebruiken om het leven van je dromen te creëren.

Wanneer jij de ‘Wet van de Aantrekkingskracht' combineert met de kracht van EFT, ben je in staat om een nieuwe realiteit te creëren.

Een realiteit waarvan jij tot nu toe alleen maar van kan dromen!

Stel je eens voor hoe mooi jou leven eruit ziet wanneer je dit kunt.

Ga aan de slag met Aantrekkingskracht EFT, en creëer het leven van je dromen!Creëer het leven van je dromen met Aantrekkingskracht EFT
De prijs van het ‘Creëer het leven van je dromen met Aantrekkingskracht EFT' is tijdelijk slechts €14,95 €9,95!


Met deze manual kan jij direct aan de slag gaan en het leven van je dromen manifesteren!

Let op: dit boek is een elektronisch document dat je direct kunt downloadenBestel nu, binnen 5 minuten kan jij 'Creëer het leven
van je dromen met Aantrekkingskracht EFT' lezen
en een fantastisch leven creëren.Ook jij kan het leven van je dromen creëren

In deze manual leg ik stap voor stap op duidelijke wijze uit hoe jij snel aan de slag kunt gaan met de geweldige Aantrekkingskracht EFT methode.

Maak gebruik van deze speciale aanbieding en bestel nu!Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding
De wet van de aantrekkingskracht Disclaimer


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.