Wat zijn de EFT bijwerkingen?

EFT bijwerkingen
EFT bijwerkingen zijn eigenlijk een bekend verschijnsel bij het toepasen van EFT therapie. EFT tapping zet immers op energetisch gebied heel veel in werking in je lichaam. Tijdens het toepassen van de EFT methode  kunnen er hierdoor diverse EFT neveneffecten optreden.

Voorbeelden van deze EFT bijwerkingen zijn:


  • boeren
  • rommelen in je maag of darmen
  • gapen
  • windje laten
  • licht in je hoofd worden
  • vermoeidheid
  • energiek gevoel
  • paar tranen laten lopen
  • knappen in je gehoorgang
  • opengaan van bijholtesDeze EFT bijwerkingen zijn allemaal onschuldige signalen van hetgeen er in je lichaam gebeurd: het opruimen van verstoringen in jouw energie systeem.

Beschouw de EFT neveneffecten die optreden als een bevestiging van de veranderingen die plaatsvinden in je energie systeem.

Deze EFT bijwerkingen verdwijnen meestal snel. Een goede EFT tip hiervoor is om voldoende water te drinken voordat je met EFT tapping begint, tijdens de EFT oefeningen en nadat je klaar bent.

Ben je vermoeid na EFT kloppen, doe dan kalm aan (voor zover dat mogelijk is) de rest van de dag.


Pak je klachten aan met EFT

EFT bijwerkingen worden in het EFT boek Pak je klachten aan met EFT besproken.

Stap voor stap vertel ik je in hoe jij de EFT methode snel en eenvoudig kunt gebruiken om jouw klachten aan te pakken.
Iedereen kan EFT toepassen!
Klik nu hier voor meer infoEFT bijwerkingen

De EFT neveneffecten zijn allemaal mild te noemen en treden bijna allemaal alleen maar op tijdens de EFT oefeningen. Het licht worden in het hoofd is meestal snel verdwenen. Je even uitstrekken of even rondlopen en je ledematen uitschudden helpt meestal ook om weer snel 'terug op aarde' te zijn.

Ben je vermoeid na de EFT behandeling, geef daar dan aan toe. Doe rustig aan, mocht dat mogelijk zijn. En ga op tijd naar bed. Blijkbaar heb je even rust nodig, je lichaam geeft dat immers aan.


EFT therapie zelf toepassen kan al snel na het lezen van het juiste boek. EFT tapping is eenvoudig toe te passen. Mocht je er niet helemaal uitkomen en denken dat EFT niet werkt, lees dan dit artikel. Met de daarin gegeven EFT tips zal je wél goede resultaten met de EFT methode kunnen behalen.

Wil je weten wat EFT tapping ervaringen van anderen zijn, lees dan dit artikel. In dat artikel zijn meer dan 50 EFT reviews verzameld.

Als je meer over EFT tapping variaties wilt weten, dan heb ik hier een artikel voor je.

Meer over de achtergronden van EFT en over Gary Craig, de grondlegger van EFT, hij noemt het Emotional Freedom Techniques, kan je in het  EFT therapie artikel lezen.

EFT tapping heeft vele toepassingsgebieden. Je kunt zelfs EFT voor afvallen gebruiken.

Samenvattend zijn de EFT bijwerkingen zijn opmerkelijk mild te noemen en zal ze weinig ongemak veroorzaken. van deze EFT neveneffecten zal je weinig hinder ondervinden.

Ik zal afsluiten met de woorden van Gary Craig:

"Gebruik EFT voor alles!"Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.


Sitemap


Home


EFT info

Disclaimer EFT bijwerkingen

Show / Hide
Show / Hide