Wat is
Neuro Emotionele Integratie?

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een snel werkende methode om onverwerkte emoties, de oorzaak van emotionele en vele lichamelijk klachten, te traceren en te integreren (een plaats geven / los laten).

Neuro Emotionele Integratie is ontwikkeld door dr. Roy Martina. Met de NEI methode is het mogelijk om onverwerkte emoties, de oorzaak van vele psychische klachten, op te sporen.

Dit traceren van de onverwerkte emoties wordt door de therapeut gedaan door middel van een zogenaamde spiertest. Deze spiertest is door de therapeut eenvoudig en snel is uit te voeren.

Door middel van deze spiertest is het voor de NEI therapeut mogelijk om snel tot de onderliggende oorzaak van je klachten te komen. Door de vragen die je gesteld worden tijdens het proces krijg je tevens inzicht in de oorzaak van je klachten.

Het grote voordeel van NEI is dat de oorzaak van je klacht aangepakt wordt. Het richt zich niet op de symptomen van je klachten.

Andere voordelen is dat het opnieuw herbeleven van het originele incident geen noodzaak is. Daardoor vinden er geen hevige emotionele uitbarstingen plaats. Daarnaast zijn lange praatsessies (die over het algemeen toch weinig opleveren) ook niet nodig.

De meeste mensen ervaren NEI sessies als plezierig.

De nadelen
Een nadeel van NEI is dat het niet mogelijk is om deze methode toe te passen als zelfhulpmethode. Dit betekent dat je dus de hulp van een therapeut nodig hebt om je klachten aan te pakken.

En de resultaten die met NEI worden behaald zijn dus sterk afhankelijk van de kennis en kunde van de betreffende therapeut.

Daarnaast is gebleken dat er vele onverwerkte emoties te maken kunnen hebben met de betreffende klacht. In dit soort gevallen is het een soort eindeloos opruimen van deze emoties waar geen einde aan lijkt te komen.

Niet iedereen wil of kan met zijn klachten naar een therapeut. Gelukkig is er nu voor NEI een alternatieve methode die iedereen kan toepassen. Deze methode richt zich op de gevolgen van de onverwerkte emoties, verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Deze verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zijn de oorzaak van die onbegrijpelijke en onverklaarbare emoties, gedachtes, gedragingen en / of lichamelijke klachten.

Dit zijn ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

Worden deze verstoringen in het energiesysteem van je lichaam verholpen, hetgeen relatief eenvoudig uit te voeren is, dan zijn je klachten opgelost.Wil jij weten met welk alternatief voor Neuro Emotionele Integratie je klachten kunnen worden aangepakt? Ga dan naarKlik hier voor het zelfhulp alternatief
voor Neuro Emotionele Integratie
om je klachten aan te pakken