NEI Therapie

Wat is NEI Therapie?
NEI is de afkorting van Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om onverwerkte emoties, de oorzaak van emotionele en vele lichamelijk klachten op te sporen en los te laten.

Neuro Emotionele Integratie is ontwikkeld door dr. Roy Martina en is een fantastische methode om snel deze onverwerkte emoties te traceren. Waarna je ze gemakkelijk kunt laten gaan.

Het opsporen van deze onverwerkte emoties wordt door de therapeut gedaan door middel van een zogenaamde spiertest. Met deze test, die eenvoudig snel is uit te voeren komt de NEI therapeut al snel tot de kern van de zaak.

Door de vragen die je gesteld worden verkrijg je tevens inzicht in de oorzaak van je klachten.

Het voordeel van NEI is dat de oorzaak van je klacht aanpakt, en niet de symptomen van je klachten. Andere voordelen is dat het opnieuw herbeleven van het originele incident geen noodzaak. Daarnaast zijn lange praatsessies ook niet nodig

De meeste mensen ervaren NEI sessies als plezierig.

Een nadeel van NEI Therapie is dat het niet toepasbaar is als zelfhulpmethode. Je hebt dus een therapeut nodig om je klachten op te lossen. De resultaten van de sessies met deze therapeut staan en vallen dus met de kwaliteiten van de therapeut.

Niet iedereen wil of kan met zijn klachten naar een therapeut. Gelukkig is er nu voor NEI een alternatieve methode die iedereen kan toepassen. Deze methode richt zich op de gevolgen van de onverwerkte emoties, verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

De oorzaak van je onbegrijpelijke en onverklaarbare emoties, gedachtes, gedragingen en / of lichamelijke klachten zijn ‘slechts’ een gevolg zijn van de beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

Worden deze verstoringen in het energiesysteem van je lichaam verholpen, hetgeen relatief eenvoudig uit te voeren is, dan zijn je klachten opgelost.Klik hier voor het zelfhulp alternatief
voor NEI Therapie
om je klachten aan te pakken
DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.