Los je
stress klachten opStress Klachten

Heb je last van stress klachten en wil je daar vanaf? Ik zal uitleggen hoe jij snel en eenvoudig je stress achter je kunt laten. Voordat ik dat doe zal ik echter in het kort ingaan op de stress symptomen.


Jan Heering over stress klachten

Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik help diegene die last hebben van angst en stress om snel hun klachten achter zich te laten.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 boeken over het aanpakken van emotionele problemen, waaronder over stress, geschreven.

Ik zal je hier eerst uitleggen wat de symptomen van stress klachten zijn.

Daarna zal ik laten zien wat de stress oorzaak is en hoe jij je stress snel verminderen kunt.

Psychische stress klachten

Psychische stress klachten overwinnen kan jij ook

Je bent snel van streek.

Je bent nerveus en hebt een opgejaagd gevoel.

Je hebt last van gevoelens van onrust.

Je hebt voortdurend het gevoel onder druk te staan.

Je bent vlug geprikkeld en kunt erg kortaf zijn.

Je hebt het gevoel alleen te zijn.

Je hebt last van depressieve stemmingen.

Je hebt een moedeloos gevoel.

Je lukt je steeds slechter om alles te onthouden.

Je bent besluiteloos, het lukt je niet meer om een beslissing te nemen.

Je hebt problemen om je concentreren.

Lichamelijke stress klachten symptomen

Je hebt veel last van hoofd- en rugpijn.

Je hebt last van stijve nek en schouders.

Lichamelijke stress klachten


Je hebt maagpijn of darmklachten.

Je hebt last van duizelingen.

Je eetlust is verdwenen of je gaat juist overmatig eten en drinken.

Je hebt last van hartkloppingen.

Je bent aanhoudend vermoeid.

Je hebt last van hoge bloeddruk.

Je hebt weinig weerstand.

Je hebt last van slapeloosheid.

Je hebt last van wazig zien of dubbel zien.Je kunt ook last krijgen van andere lichamelijke stress klachten zoals: oorsuizen, hartkloppingen, eczeem of haaruitval, misselijkheid, jeuk, keelpijn, koorts en puistjes.Stress klachten oorzaken

  • Te Hoge verwachtingen

  • Te zwaar takenpakket

  • Ontbreken van ondersteuning

  • De manier waarop je in het leven staat

  • Sociale werk- en leefsituatie
Stress klachten overwonnen

Vrij van stress klachten.

Stel je eens voor hoe mooi je leven er uit ziet zonder al die spanning. Hoe goed jij je dan zal voelen.

Verlost van al die stress kan jij je dan eindelijk weer eens ontspannen voelen.

Je kunt je leven weer oppakken.

Hoe klinkt dat je in de oren?

Hoe mooi ziet dat eruit!
Wat niet werkt

Praten
Over je spanningsklachten praten lucht misschien(even) op. Echter, zoals je hebt gemerkt lost praten over je stressgevoelens uiteindelijk niets op.

Onderdrukken
Je stress proberen te onderdrukken en trachten te bedwingen werkt averechts. Je blijft gespannen en het wordt alleen maar erger.

Ontspanningsmuziek
Luisteren naar ontspanningsmuziek helpt alleen zolang je aan het luisteren bent. Zodra het hectische dagelijkse leven weer begint ben jij dat ontspannen gevoel weer kwijt.

Goed bedoelde tips opvolgen
Er worden veel, goedbedoelde, tips gegeven om stress te verminderen. Voorbeelden van deze tips zijn; ga meer bewegen, spreek je gevoelens van stress uit, ga zwemmen, ga iedere dag een half uur buiten lopen, schrijf je gedachten op, stel niet te hoge eisen, ga positief denken in plaats van negatief, drink meer zwarte thee, ga meer koolhydraten eten, leef regelmatig en gezond en zet je gedachtes stop.

Helaas zijn deze tips dan wel goed bedoeld, ze lossen de onderliggende oorzaak van je klachten niet op.

Medicatie
Medicatie tegen stress is veelal ook geen oplossing. Stress medicatie bestaat uit drie groepen geneesmiddelen. Deze zijn bètablokkers, antidepressiva en benzodiazepines. Nadeel van medicatie zijn dat de oorzaak van je stress klachten niet wordt opgelost.

Daarnaast reduceren medicijnen de stress gevoelens slechts ten dele. Andere nadelen van medicatie zijn de bijwerkingen en mogelijke afhankelijkheid.
De bovenstaande manieren stress klachten op te lossen werken niet of langzaam omdat de onderliggende oorzaak van jouw stress niet wordt weggenomen.Stress klachten oorzaak

De onderliggende oorzaak van je door stress veroorzaakte klachten zijn onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties zijn veelal onbewust. In de meeste gevallen ben je er dus niet van bewust dat je deze onverwerkte emoties hebt. En dat je er last van hebt.

De onverwerkte emoties veroorzaken verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam. Door deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam ervaar je keer op keer die stress gevoelens. Ondanks alles wat je eraan doet om dit te voorkomen.

Ondanks alles wat je doet om van je stress af te komen en te vermijden.

Het lukt je echter niet om van die stress gevoelens af te komen omdat je de onderliggende oorzaak van de stress niet hebt opgelost

Je blijft daarom keer op keer last houden van je stress, totdat de verstoringen in jouw energetisch systeem worden opgelost.


Worden de energetische verstoringen opgelost, dan ben jij van je stress verlost.

Het goede nieuws is dat deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam snel en relatief eenvoudig zijn op te lossen.

Je zult dan snel je stress verminderen.

En veel stressbestendiger worden.

Je bent dan in staat om ontspannen in het leven te staan en zonder stress op situaties te reageren.

Wil jij weten hoe jij snel je stress klachten kunt aanpakken? Ga dan naar……...

Klik NU hier voor
stress klachten oplossing


Klachten langdurige stress

Klachten langdurige stress ontstaan door de chronische stress die je ervaart. Kortdurende stress is misschien niet aangenaam maar daar kan je lichaam wel tegen. Langdurige stress is op den duur slopend. Probeer bij langdurige stress de stress aanleiding weg te nemen, indien mogelijk.

En ga aan de slag met je stress gevoelens. Stress verminderen kan snel met methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie. Stress reductie op deze manier kan vlug gaan en is relatief eenvoudig toe te passen.

Wanneer er sprake is van veel stress en spanning, daarvoor is ook mijn advies:

a. Probeer de stress oorzaak weg te nemen. Wanneer je bijvoorbeeld op je werk overbelast bent door een te zwaar takenpakket, vraag dan ondersteuning of delegatie van je taken.

b. Zorg ervoor dat je stress gevoelens verminderen. Dat kan je mijn inziens het beste doen met behulp van methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie.
lichamelijke stress klachten

Door stress kan je ook lichamelijke stress klachten krijgen. Voorbeelden hiervan zijn, darmklachten, rugklachten en hoge bloeddruk.

Andere stress klachten fysiek zijn, onder andere, nekpijn, pijn in de schouders, hoofdpijn, duizeligheid, verminderde weerstand, chronische vermoeidheid en slapeloosheid. 

Lichamelijke klachten stress verminderen wanneer de stress oorzaak wordt weggenomen, wanneer je tot rust komt en voldoende tijd hebt kunnen ontspannen en wanneer je de verstoringen in het energie systeem van je lichaam hebt opgelost.


Psychische tekenen van stress

Psychische tekenen van stress zijn onder andere; prikkelbaar, kortaf, kort lontje, opgejaagd gevoel, gevoelens van onrust, somberheid, moedeloosheid, besluiteloosheid en concentratieproblemen.


Chronische stress medicatie

Van chronische stress medicatie ben ik niet direct een voorstander. Het is raadzamer om eerst de stress oorzaak aan te pakken en jouw reactie op de stress te veranderen, waarbij ook je stressgevoelens verminderen zullen.


Wat zijn symptomen van teveel stress?

Lichamelijke symptomen van teveel stress zijn, darmklachten, rugklachten, hoge bloeddruk, nekpijn, pijn in de schouders, hoofdpijn, duizeligheid, verminderde weerstand, chronische vermoeidheid en slapeloosheid. 


Kun je ziek worden door stress?

Je kunt door stress ziek worden. Stress verlaagd de werking van je immuunsysteem waardoor je vatbaarder wordt door ziektes.


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.

Stress darmklachten

Omgaan met stress

stress hoge bloeddruk

Stress vergeetachtigheid


Morpheus Emotionele Bevrijding Home

Sitemap


Wikipedia


Disclaimer stress klachten
Show / Hide
Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.