Last van
hartkloppingen door stress?

Hartkloppingen stress

Als gevolg van stress kan je last krijgen van hartkloppingen. Ik zal je vertellen wat de onderliggende oorzaak van je stress en daarmee je hartkloppingen is en hoe je dat kunt oplossen.


hartkloppingen stress specialistBeste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van stress en de daaraan gerelateerde klachten zoals hartkloppingen.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken van emotionele problemen, waaronder over stress, op mijn naam staan.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun stress achter zich te laten.

Om te beginnen zal ik eerst kort ingaan op wat hartkloppingen zijn.

Daarna vertel ik je wat de onderliggende oorzaak van je stress is en hoe jij hartkloppingen stress vlug achter je kunt laten.
Hartkloppingen

Een hartklopping betekent het zich (meestal onaangenaam) bewust zijn van het kloppen van het eigen hart. Er is dan sprake van een verhoogd hartritme of een onregelmatige hartslag

Dit geeft je een zeer onaangenaam gevoel.

Over het algemeen duren hartkloppingen één of twee minuten. In sommige gevallen ze dagenlang aanhouden.

Hartkloppingen kunnen plotseling onstaan en even plotseling weer verdwijnen.

Hartklopping gaan vaak gepaard met: transpireren, gapen, duizeligheid, drukkend gevoel op de borst en de neiging tot flauwvallen.Vrij van hartkloppingen door stress

Hartkloppingen stressDenk je eens in hoe mooi je leven er uit zal zien zonder hartkloppingen en stress. Hoe goed jij je dan zal voelen.

Verlost van je klachten kan jij je dan eindelijk weer eens ontspannen voelen.

Je kunt je leven weer oppakken.

Hoe klinkt dat je in de oren?

Hoe ziet dat eruit?Wat niet werkt

Er worden vele, goedbedoelde, adviezen gegeven om je stress en daarmee je hartkloppingen verminderen. Voorbeelden hiervan zijn:
 • Mediteren

 • Ademhalingsoefeningen

 • Ontspanningsoefeningen onder begeleiding van zachte muziek of natuurgeluiden

 • Zet negatieve gedachten om in positieve, opbouwende gedachten.

 • Neem even een korte time out wanneer je bemerkt dat je gestrest wordt.

 • Ga iedere dag een half uur buiten wandelen.

 • Stop de gedachten die door blijven malen.

 • Laat anderen niet je stemming bepalen.

 • Leer je emoties uiten.

Deze veel gegeven, goedbedoelde tips om stress, en daarmee je maagpijn, te verminderen helpen echter maar tot op een bepaalde hoogte.

Er wordt ook soms medicatie voorgeschreven om je hartkloppingen als gevolg van de stress tegen te gaan. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Alprazolam

 • oxazepam

 • diazepam

Medicatie onderdrukt slecht je klachten (tot op zekere hoogte). Daarnaast lost het de oorzaak van je klachten niet op en er zijn veel bijwerkingen zoals: dufheid, vermoeidheid, duizeligheid en dubbelzien.Hartkloppingen

Voordat ik in ga op de onderliggende oorzaken van hartkloppingen door stress wil ik benadrukken dat er ook andere oorzaken voor hartkloppingen zijn.

Deze zijn onder andere: bloedarmoede, koorts, een te grote inspanning, opwinding, vermoeidheid, emotionele gebeurtenissen, te veel roken, te veel cafeïne, magnesium tekort, bijwerkingen van medicijnen.

Ben je niet zeker van de oorzaak, neem dan contact op met je huisarts.

Hartkloppingen door stress

Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft ook een energiesysteem. Door dit energiesysteem kan de energie van je lichaam stromen.

Het is in de Oosterse wereld al vele honderden jaren bekend dat je gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam.

Door het energiesysteem van je lichaam hoort energie vrij te stromen. Dat is je natuurlijke staat. Dan voel jij je goed.

Echter, door oorzaken zoals onverwerkte emoties en emotionele trauma’s ontstaan blokkades in het energiesysteem van je lichaam.

Door deze blokkades kunnen je energieën steeds moeilijker door je stromen. De gevolgen hiervan voel jij in de vorm van je stress en de daaraan gerelateerde hartkloppingen.

Als gevolg hiervan blijf je last houden van je klachten. Eenvoudig weg omdat de onderliggen oorzaak, de energetische blokkades, niet worden opgelost.

Echter, door het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben jij in staat om op een eenvoudige en snelle manier je klachten aan te pakken.

Wil jij ook hartkloppingen door stress achter je laten? Ga dan naar …………..

Klik NU hier voor
aanpak van hartkloppingen door stress
Hartkloppingen Stress Disclaimer

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.