Unlimited Power

Unlimited Power

Unlimited Power Tony Robbins

In zijn boek "Unlimited Power"ondhult Anthony Robbins hoe je jouw eigen beperkingen kunt overwinnen.

Robbins leert hoe je je eigen gedachten kan controleren en je emoties kan beheersen. Zodat je je angsten kan overwinnen en je dromen kan verwezenlijken.

Hij onthult ook hoe je verantwoordelijkheid kan nemen voor je eigen leven en keuzes kunt die je dichter bij je doelen brengt.

Maar "Unlimited Power" gaat verder dan alleen maar het overwinnen van beperkingen.

Robbins laat ook zien hoe we in het moment kunnen leven en ons volledig kunnen concentreren op wat er nu gebeurt. In plaats van ons te verliezen in zorgen over de toekomst of het verleden.

Het boek "Unlimited Power" is niet alleen een inspiratiebron, maar ook een praktische gids voor iedereen die meer uit zijn of haar leven wil halen.

Door de inzichten en technieken die Robbins deelt, kun je leren hoe je jouw eigen beperkingen kunt overwinnen. En hoe je de kracht kunt verkrijgen om alles te bereiken wat je wilt.

Dus als je op zoek bent naar een manier om jouw leven naar een hoger niveau te tillen, dan is "Unlimited Power" absoluut een boek dat je moet lezen.Unlimited Power - 6 actiepunten

Hier 6 actiepunten die ik voor je heb gedistilleerd uit dit boek:

  1. Stel specifieke doelen: Wees duidelijk over wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt doen. Schrijf het op en maak een plan om het te realiseren.
  2. Verander je perspectief: Onze gedachten bepalen ons gedrag en emoties. Kies bewust voor een positieve instelling en vermijd negatieve gedachten.
  3. Neem de leiding in je eigen leven: Wees verantwoordelijk voor je eigen geluk en succes en neem actie om je doelen te bereiken.
  4. Gebruik emoties als katalysator: Emoties zijn krachtige energiebronnen. Gebruik positieve emoties als drijfveer om je doelen te bereiken.
  5. Leer van succesvolle mensen: Zoek naar individuen die het bereiken wat jij ook wilt bereiken en leer van hun methoden.
  6. Investeer in jezelf: Investeer tijd en moeite in jezelf door middel van trainingen, lezingen of een coach. Door jezelf te ontwikkelen, zul je sneller je doelen bereiken.


Een boek dat makkelijk wegleest en vol actiepunten zit.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar praktische kennis.

Als je het boek aanschaft, wens ik je veel leesplezier.

Maar het belangrijkste: gebruik de opgedane kennis in de praktijk!Meer fantastische zelfhulpboeken

Unlimited Power - Tony Robbins

Gelukkiger, wat er ook gebeurt - Ben-Shahar

De kracht van het Nu - Eckhart Tolle

The 5am club - Robin Sharma

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.


Home

sitemap

Zelfhulp boeken

Disclaimer Unlimited Power
Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering over Unlimited Power van Tony Robbins