Gratis 
Pak je klachten aan met EFT
download

Deze versie van Pak je klachten aan met EFT download is gratis. 

Pak je klachten aan met EFT download. Hier kan je EFT boek downloaden. EFT boek pdf


Klik op de onderstaande link voor de gratis versie van het EFT boek  ‘Pak je Klachten aan met EFT’ download.
Pak je Klachten aan met EFT download

De manual is opgemaakt als pdf bestanden. Om dit bestand te lezen heb je Acrobat Reader nodig (5.0 of hoger) Heb je geen Acrobat Reader, dan kun je deze gratis downloaden op adobe.nl

Pas EFT toe en voel je goed!

ZONnige groet,

Jan Heering Master Coach

Wil je meer lezen over de manual 'Pak je Klachten aan met EFT'?
Klik dan hier


In Pak je klachten aan met EFT beschrijf ik de EFT tapping methode op een duidelijke manier. Stap voor stap leg ik uit hoe je EFT tikken kunt gebruiken om de oorzaken van je klachten, verstoringen in het energiesysteem van je lichaam op te lossen.

Er zijn velen die met de Pak je klachten aan met EFT download aan de slag zijn gegaan en daarmee goede resultaten hebben geboekt. Je kunt over meer dan 50 EFT tapping ervaringen hier lezen.


EFT werkt goed en snel maar heeft een paar klein bijwerkingen die je tijdens de EFT behandeling of daarna kunt ervaren. Over deze .

De achtergronden van EFT therapie beschrijf ik uitgebreid in dit artikel. Daarin licht ik de rol van de grondlegger van EFT, Gary Craig, verder toe. In de Pak je klachten aan met EFT download die je op deze pagina kunt downloaden beschrijf ik uitgebreid de achtergronden van de Emotional Freedom Techniques.

Sommige beginners van de EFT tapping methode melden dat EFT niet werkt. Tips daarvoor geef ik in dit artikel. In de download van Pak je klachten aan met EFT ga ik er nog iets uitgebreider op in.

Er zijn inmiddels ook veel beroemdheden die met EFT werken. De bekende schrijfster Louise Hay gebruikt ook EFT.

Je kunt EFT, voluit Emotional Freedom Techniques genoemd, gebruiken voor vele verschillende zaken, waaronder voor afvallen. EFT werkt daarvoor ook goed. Net zoals voor al de andere toepassingen zoals oplossen van angsten, overwinnen van faalangst, verminderen van stress, enz.EFT neveneffecten kan je hier lezen


Meer over de EFT kloppunten kan je hier lezen. In dat artikel ga ik dieper in op de EFT kloppunten die ook wel EFT tapping punten en EFT aantikpunten worden genoemd.

Je kunt het EFT boek downloaden via de link naast de afbeelding. Het is een EFT boek pdf, dat is wel zo makkelijk. EFT boek uitleg heb ik zo duidelijk mogelijk gedaan. Het is een EFT boek in het Nederlands.

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.


Sitemap


Home


EFT info


EFT nog effectiever


Disclaimer demo Pak je klachten aan met EFT download


Show / Hide
Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering over Pak je klachten aan met EFT download. Download dit EFT boek gratis.