De Faalangst Coach
kan jou ook helpen

Een faalangst coach kan je bijstaan in het snel oplossen van faalangst. Angst om te falen kan je hinderen bij het neerzetten van een goede prestatie.

Als gevolg van je angst ben je keer op keer niet in staat om je zenuwen onder controle te houden.


Faalangst coach helpt je van je faalangst af.

Al ver van te voren ga je steeds slechter slapen door de oplopende spanning. Je begint uitstelgedrag te vertonen. Je doet er alles aan om maar afleiding te krijgen.

Van de zenuwen kan het zelfs zo zijn dat je je eetlust verliest en je bijna niet meer kunt eten.

Van te voren krijg je last van doemscenario’s die door je hoofd blijven spoken, dag en nacht. Iedere keer weer zie je wat er allemaal mis zal gaan.

Moet je dan presteren, dan, dan ben je niet meer in staat om helder te denken. Je kunt niet meer uit je woorden komen. Je hebt last van trillende handen en knieën.

Het kan zelfs zo erg zijn dat je last krijgt van een complete black-out waarbij je helemaal niets meer weet.

Het hoeft echter niet zo te zijn!


Hulp door een faalangst coach

Een faalangst coach kan je helpen. Als Faalangst Coach ben ik gespecialiseerd in het vlug verhelpen van je angst om te falen.

Met geavanceerde maar eenvoudig uit te voeren technieken kan de oorzaak van je faalangst vlug opgelost worden.

Met behulp van deze technieken zijn al vele faalangstigen van hun angst verlost.

Omdat ik als coach voor faalangst wegens drukte helaas geen nieuwe cliënten kan aannemen heb ik een faalangst zelfhulp boek geschreven.

Hiermee ben jij in staat bent om je angst om te falen snel achter je te laten.

Wil jij weten hoe je jouw faalangst snel en eenvoudig kunt oplossen?

Klik hier om zelf je faalangst
op te lossenFaalangst coaching

Als faalangst coach help ik diegene die last hebben van faalangst symptomen en daar snel vanaf willen. Faalangst therapie is hierbij een optie waarvoor je kunt kiezen.

Je kunt echter ook zelf faalangst overwinnen. Je kunt hier faalangst overwinnen tips lezen. Je wilt je angst om te falen toch snel achter je laten?

Wat is faalangst wordt er wel eens aan mij gevraagd. Ik leg dan uit waaraan je faalangst herkennen kunt. Je kunt ook een faalangst test doen wanneer je niet zeker bent als je last hebt van deze angst.

Er zijn verschillende oorzaken faalangst. En ook verschillende soorten faalangst. Door op de betreffende link te klikken kom je erachter wat deze zijn.

Wat te doen bij faalangst is ook een vraag die ik regelmatig krijg. Faalangst zelfhulp is volgens mijn mening de gemakkelijkste weg. Met een faalangst boek dat ik gebaseerd op de principes van Energie Therapie ben in in staat om zelf je faalangst aan te pakken. Zo kan je faalangst bestrijden op een gemakkelijke manier. En dat is maar goed ook, want je wilt toch niet meer te maken hebben met de gevolgen faalangst?Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.Home

Sitemap

Wikipedia

Disclaimer faalangst coach

Show / Hide
Show / Hide