De Faalangst Coach
kan jou ook helpen

De faalangst coach is gespecialiseerd in het snel oplossen van faalangst. Angst om te falen kan je hinderen bij het neerzetten van een goede prestatie. Als gevolg van je angst ben je keer op keer niet in staat om je zenuwen onder controle te houden.

Al ver van te voren ga je steeds slechter slapen door de oplopende spanning. Je begint uitstelgedrag te vertonen. Je doet er alles aan om maar afleiding te krijgen. Van de zenuwen kan het zelfs zo zijn dat je je eetlust verliest en je bijna niet meer kunt eten.

Van te voren krijg je last van doemscenario’s die door je hoofd blijven spoken, dag en nacht. Iedere keer weer zie je wat er allemaal mis zal gaan.

Moet je dan presteren, dan, dan ben je niet meer in staat om helder te denken. Je kunt niet meer uit je woorden komen. Je hebt last van trillende handen en knieën.

Het kan zelfs zo erg zijn dat je last krijgt van een complete black-out waarbij je helemaal niets meer weet.

Het hoeft echter niet zo te zijn.

De Faalangst Coach kan je helpen.

De Faalangst Coach is gespecialiseerd in het vlug verhelpen van je angst om te falen. Met geavanceerde maar eenvoudig uit te voeren technieken kan de oorzaak van je faalangst vlug opgelost worden.

Met behulp van deze technieken zijn al vele faalangstigen van hun angst verlost.

Omdat de Faalangst Coach helaas wegens drukte geen nieuwe cliënten kan aannemen heeft hij een zelfhulp boek geschreven waarmee jij in staat bent om je angst om te falen snel achter je te laten.

Wil jij weten hoe je jouw faalangst snel en eenvoudig kunt oplossen?

Klik hier om zelf je faalangst
op te lossen
Disclaimer

De Faalangst Coach


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.